2014. július 1., kedd

üres utak

cuki, ugye? ez a kew gardensben van londonban
pár hete figyeltem fel rá, hogy akármikor indulok dolgozni, szinte ü-res a fő utca. nem értettem, mi történt.
először azt hittem, beköszöntött a jólét, van pénzük az embereknek, s elhúztak már június elején nyaralni. hurrá! eddigi tapasztalatom az, hogy augusztusban van 1 szünet pár 7ig az utakon, aztán ugyanúgy ellepik a gépjárművek a betont.
valaki mondta, hogy iskolaszünet van már, és nem cipelik a gyerekeket autóval a suliba. de eddig is volt iskolaszünet nyaranta! innen azt a következtetést vonom le, hogy... mit is?... jaaa, hogy pont az ellenkezője van: nincs pénzük a népeknek, ezért ha nem fontos, nem autóznak fölöslegesen.
azonban ha dolgoznak az emberek, akkor a közlekedőknek valahol meg kell jelenniük. meg kell kérdezni 1 tömegközlekedő ismerőst, több felnőtt van -e a járatokon, mint szünidő előtt. mert az utakon szerintem nincs több bringás.
ha azt mondják a tömegezők, hogy ott sincs több utas, akkor viszont gáz-van. eltűnt 1 csomó ember. belegyalogoltak a kisgömböcbe vagy mi.

labda, bicikli
mostanság nagyon elhanyagoltam a zsonglőrlabdázást. a minap el6ároztam, hogy
minden nap legalább 20 percet gyakorlok. 1részt ne vesszen el a tudás, másrészt szarakodik a kezem, hátha ismét jót tesz neki. úgy érzem, hogy a sok biciklizés erősítette a karomat is, ugyanis nem fáraszt annyira a dobálás, mint bringázás előtt. úgy kezdem, hogy 3 labdával ledobok ezret a klasszikus kaszkád módszerrel- ezt tudom, haha. mást is tudok, de fejlődnöm kéne végre. nem itt rekedni ezen a szinten.
ez is cuki. barba-bokrok :)
aztán elkészült a fixi. és gyanítom, hogy az 1enes kormány miatt szarakodik a kezem. az 1 kényszertartás. március óta gyakorlatilag csak outiztam, és megszoktam a koskormányt. hogy az milyen kényelmes, természetes módon van rajta a kezem. fékezésnél és gyorsításnál, főleg elindulásnál nagyon érzem a bal karomat. az 1enes kormány szar :) kellett hozzá 1 baleset, hogy rájöjjek :) a colnago meg szuper. ha a coppival mennék, biztos nem így értékelném 1ik kormányt sem. majdnem azt is ki merem jelenteni, hogy az 1enes kormány balesetveszélyes. lefele sokkal biztonságosabb outival, mint bármilyen más biciklivel. hogy féltem az outitól... jó, hogy annakidején megboldogult gizi pedálja a cipőmön maradt, és így megismerkedhettem az outi biciklivel is. új dimenziókat nyitott- nóra szavaival élve. bár ezt már biztos 100x leírtam.

még be kéne számolnom a tour de zalakarosról, és a tegnapi ta-bu 200-asról is. nagy élmények voltak, kár lenne, ha a süllyesztőben végeznék az emlékek...

Nincsenek megjegyzések: