2011. november 24., csütörtök

diesel

erával elmentünk tankolni. nem hiszem, hogy életemben csináltam valaha ilyet. illetve vmi rémlik, azonban az is lehet, hogy csak az érzés: hogy izgulok, hogyan kell vagy mi lesz, közben más megcsinálta helyettem. era beállt. sikerült lecsavarnom a kupakot. aztán nem ért el a pisztoly vagy micsoda az autóig. előbbre. most jó. benyomtam. jé, ezt 1folytában nyomni kell? meddig? tele? jesszum, honnan tudom, hogy megtelt? kattan. aha, és meg fogom hallani?! nehogy follyon kifele a gázolaj (most a follyon minek hullámozta alá?! teljes hasonulás van, nem? nehogymá pontosjével kelljen írni... folyjon. de...). pörög a számláló, pörög a számláló... hány literes? 50. 1x csak csatt-katt, leállt. visszahelyeztem, bementem fizetni.
...
otthon vacsorára eperlekváros-vajas kenyeret ettünk. era mondja, ugye milyen szuper ez az eperlekvár? anyáink azért tudnak. tényleg finom volt, de nem értettem, miért van olyan furcsa szaga. mi lehet ez a mellékíz? mellékíz amikor a kenyeret a számhoz emelem. na, mi? a mellékíz mellékszag volt: a tankolásnál a kezem beszívta a gázolajat, és az párolgott  bele az orromba, amikor haraptam. a gázolajízű eperlekvár :) ettem én már gázolajízű császármorzsit középiskolában a menzán, úgyhogy 1 gázolajízű eperlekvár sem lepett volna meg annyira.

hájas party
na, nem túlsúlyos vendégeket hívtam, hanem -mint olvas6tátok-, disznót vágtunk a 7végén, és tettem félre hájat hájastésztához. begyúrtam 1 adagot, és frissen akartam megsütni. ehhez pedig vendégek is kellenek, akik megeszik.
a vendégek cukik voltak 1-től 1-ig, örültem, hogy ilyen szépen összegyűltünk.
kamilla meg virág futkostak, mászkáltak az ágyon, kb. birkóztak. a kis cukik! kamilla kúszás közben ezt mondta nekem: így jársz, ha bulizol.   :)

a hájas tésztáról pár szót. volt ez a friss meg a fagyasztóból elővettem 1 adagot, amit kb. júniusban készítettem. először a frisset csináltam meg, mivel a régit a konyhában a pulton felejtettem, és eléggé megpuhult, visszatettem hűlni. a friss pedig a hűtőben nyugodott alapban. tapasztalat: a frissből sokkal kevesebb zsiradék sült ki, és finomabb is lett, mint a fagyasztott. de nagyon dúrván észrevehetően. nem tudom, hogy a nyers tészta hőmérsékletének/puhaságának volt -e szerepe ebben vagy csak a frissesség számított? a sütési hőmérsékletet tuti nem szúrtam el.
a hájas tészta meggyúrását nem úgy végeztem, ahogy horváth ilona javasolja: a hájat összegyúrtam liszttel, majd téglalappá alakítottam, hidegre tettem, és belehajtogattam a tésztába, ahogy a hajtogatott vajas tésztánál tanultam. ilonka az írja, hogy nyújtsuk ki az alaptésztát, és kenjük szét rajta a hájat, amit előzőleg hideg helyen tartottunk. ezzel van 1 kis gond: ha hideg a háj, nem lehet elkenni a tésztán. ezért  melegen kellene tartani, hogy szét lehessen kenni az alaptészta roncsolása nélkül. ez a tömbösített megoldás gyorsabb, és így eleget teszünk a hajtogatott tészták 1ik követelményének, azaz elég hideget biztosítunk az összetevőknek. ez érthető volt? mert az én fejemben 1etlen tésztává állt össze.
komolyan mondom, ott tartok, hogy jobban szeretek rétestésztát gyúrni, mint kelt tésztát dagasztani. annyira bírom, hogy összegyúrom, golyóvá formázom, félreteszem. és ekkor még 1enetlen a felülete, kis göbös, negyed óra- 20 perc után pedig csodásan kisimul. a bagett is ilyen. az gyönyörű. 1x majd lefényképezem.
a hájas kiflikről nem csináltunk képeket. tegnap csömöröm volt már tőle, ám most megenném.
borcsa, vajon hogy lehetsz? sok volt a málnapálinka, ugye? :)
én álmos vagyok, már megint kb csak 4 órát aludtam. megborul minnyá a fejem. nem is álmos vagyok, hanem olyan furák a szemeim...

2011. november 20., vasárnap

na, mi ez?

opciókat nem adok :)
minek "versenyeztetlek" titeket? úgysem mondtok semmit :)
éppen hájastésztát készítek. most kimegyek a mínuszegyfokos hidegbe, ahol pihent (jó, mi? mínuszban is lehet pihenni). behozom. újranyújtom. és írás közben az igeidőket valótlanul használom. isteni szerencse, hogy a hájaskiflin gondolkodva eszembe jutott a kráfli is, melynek elkészítésével a pepecselési időt a töredékére rövidíthetem. persze lekváros kifli is lesz- ki nem hagynám. ui. nincs élvezetesebb dolog, mint az odaégett lekvárt vakarni a tepsiről. igen, ismerem a sütőpapírt. ezért nem lesz lekvárvakarászás. fantasztikus dolog ez a háj. hát amit most mutatok, az igazán döfi. háric kendő. asszem így írják. ez a disznó beleit burkolja. kb. olyasmi felépítésú, mint a háj. káposztaerezetű zsírszövet. a vastag erek között pókháló finomságú zsírszövet talál6ó. régen ezzel tekerték körbe a szűzpecsenyét, s így sütötték meg. én arra gondoltam, hogy vadhúst borítok majd be vele -úgyis száraz- s azt sütöm meg. most a fagyasztóban van. kíváncsi vagyok, hogy ez a selymes pókhálórész kiolvadás után is megmarad -e vagy eltűnik.
ha eddig nem lett volna világos, disznóvágás volt a 7végén.
nagyo jól sikerült az ölés része is. igen gyorsan kiadta a lelkét ez a disznó.
óriási volt szegény pára- legalábbis, ha összehasonlítjukaz előzővel, ami tulkép előző 2 volt, ui. annyira picire nőtt a tavayi két disznó, hogy 1xre vágtuk le őket. szóval ez nagy és békés jószág volt. könnyen halt. azt mondják, nem lett sok a húsa, nem lett sok a zsírja. csak tudnám, hogy akkor miből állt a disznó? levegőből nem, mert 200 kiló levegő normál állapotban sokkal nagyobb térfogatot foglal el, mint amekora ez a poca volt. csontból lett volna? vagy túl sok volt a bele?
a munkálatokkal egész jól haladtunk. ebédig. onnan szétfolyt a dolog. a fagyasztést is másnap csináltuk meg. nem értem. a kolbász lehet a hibás. egész biztos, hogy a kolbász. mert annyi húst vettek... és annyit töltöttek.
a kismacskáknak ez volt az 1. disznóvágása. cindy jól csinálta, részt vett benne, tetszett neki. most még husibb, mint eddig. akárcsak én. önmegtartóztatnom kell, levinni a bevivendő szénhidrát mennyiségét, mert andisznó leszek örökre. fúúú





2011. november 18., péntek

szmogriadó

utánanézek, hogy van -e még. a ködből ítélve... van. jó lenne 1 nagy szél, ami kitakarítja a várost. már régen volt ilyesmi. erre tessék, meg is jelent: ömlenek a szomszédos nyárfáról a levelek... hát ennyit a lokális viharról, mire leírtam ezt a pár mondatot, véget is ért. én nem érzem, hogy büdösebb lenne vagy ilyesmi. talán annyi tünete van rajtam, hogy szürkés a cucc az orromban. nem jártam utána, mi a pontos helyzet, hogyan oldotta meg a főváros és a többi város a szmogriadó kérdését. nem feltételezem, hogy túl intelligensen és korrekten.
a futárok biztos részletesebben tudnák elemezni a helyzetet. kérdezzük meg őket. ennyi elég is a tudományból.

bicikli
tegnap a fillér utcában volt dolgom. kíváncsi voltam, merre esik a célpont, fel tudok -e menni fixxel. sikerült. az elején volt a cím.
megnyugtató kamásliban tekerni. nagy boldogság az, hogy nem fagy szét a lábam biciklizés közben. és én mennyi ideig fagyoskodtam kamásli nélkül! mert zavart, hogy hogy néz ki. 'közben tök gyorsan le lehet venni, ha nem akarok kamásliban mutatkozni. a felvétel már bonyolultabb. ilyenkor jövök rá, hogy milyen nehéz hozzáférni magamhoz főleg, ha nem tudok leülni, és állva kell magamra szerkeszteni. szóval túllendültem a deidiótánnézki problémán. már tavaly is. csak nyilvánosan erősítem a kényelmet a jól néz ki-vel szemben. hátha valakit át tudok állítani az én oldalamra. az egészség nagy kincs. és tényleg szörnyű nyavalyogni, tipródni, hogy úristen, lefagynak a lábaim, amikor itt a megoldás.
derékmelegítőt veszek. elméleti megfontolás: felveszem a derékmelegítőt. elindulok biciklivel. jól leizzadok, ami a derékmelegítő felfog -az lesz vizes, nem a pólóm-, és 1etlen mozdulattal leveszem, száraz ruha marad rajtam. megláTYÚK, hogy a gyakorlat mit mutat.

madarak
múltkor autóval jártunk valamerre a környéken. bámultam ki a fejemből. hideg volt, ám tiszta idő, ragyogó kék éggel, sehol 1 felhő. szóval bambulok ki a fejemből, s meglátok 1 csoport fényes pontot. nézek. ez meg mi? a fényes pontok aztán elhalványodnak, szinte feketévé válnak, majd újra fényessé. hát 1 csapat madár volt, és a levegőben gyakorlatoztak, térültek-fordultak. a hullámlovasok. én ilyet még nem láttam. ahogy áramlottak a levegőben, nagy 1ségben, és "változtatták a színüket", igazán szépek voltak.

na meguntam. keresek 1 képet színesítésnek. sztrapacska a nyaralásunkkor. amiről írnom kéne, mert amikor nyaraltunk, akkor olyan érzésem volt, hogy hosszú lesz a beszámoló, mert annyira érdekes volt 1. ránézésre minden. ha most nem állok neki, kimegy a fejemből a sztori...

2011. november 17., csütörtök

jövök jövök

van ám írnivaló, csak idő nincsen 1előre. vagyis majd meglátom.
itt van 2 kép. addig gondolkozzatok, hogy mik ezek.


2011. november 9., szerda

hogy kerestem 680 ft-ot
bementem az intersparba teát venni. abban bíztam, hogy adnak vmi akciósat.sétálgattam a sorok között, végül találtam 1 liptonos papírpultot, ahol a kedvenc teáimat 449-ért adták. nagyon megörültem, bedobtam 4-et a kosaramba. pénztár. a pénztárosnő elhúzta -huss- a teákat a vonalkód leolvasó előtt, és kiírta: 615. mi-ííí? kérdezem, hogy akkormostmivan? a pulton 449 volt kiírva. ennyire nem lehetek vak, hogy a 6-ost 4-esnek olvasom. hátkérem ittezvan, tessék a főpénztárba menni. ok.
kifizettem, megvártam míg rendezik a helyi alkeszok üvegvisszaváltását, közben szemléltem a helyi hajléktalanokat, amint nagy gondosan dobálták a sörösdobozokat a műanyag zsákjaikból az automatába. amit visszaköpött, azt 1 másik zsákba gyűjtötték. állítólag van olyan sörösdoboz, ami nem aluminium. akkor vajon micsoda? de ezt lehet írtam már. az ilyen megjegyezhetetlen nevű aldis meg lidlis sörök a gyanúsak. utána kell nézni.
szóval. főpénztárban elmondtam a bajomat, hívtak 1 kollégát a szárazáru osztályról, aki odafáradt, és kérte, mutassam meg, hol láttam ezt. megyünk a teáspult felé a másik irányból. és ez itt a lényeg. ugyanis a másik irányból mind 615 ft-ok voltak a teák. nézem, ereimben megfagy a vér, mégiscsak ennyire vak vagyok, hogy elnéztem totál más alakú számokat, ráadásul 1xre hármat is. rácsodálkoztam, majd átsétáltam a túloldalra.
és kiderült, hogy nem néztem el semmit, különböző árak szerepelnek a 2 oldalon. a szárazárus néni leszedegette a 449-es árakat, addig én ott tipródtam mellette, majd vissza a főpénztárhoz, ahol az és akkor most mi lesz? kérdésemre azt válaszolták: hát visszaadjuk a különbözetet. (én is pont így gondoltam :)

szőlőmagolaj
állítólag az örök fiatalság forrása. a tapasztalatom az, hogy ha szőlőmagolajat keverek bele a gyógyszertári cremor aquosus krémbe -ami kibaszott olcsó lenne, csak ott van a magisztrációs díj, igaz így is sokkal olcsóbb, mint testápolót vásárolni- olívaolaj helyett, akkor sokkal könnyebben felszívódik, jobb a cucc.

meglepő
az úgy volt, hogy az alleycat bulikor györgyike kitalálta vagy borcsa? hogy látogassuk meg őt budai hajlékában szombaton. simán belement mindenki. én még fel is hívtam, hogy jó -e a szombat, mert az munkanap. már akinek.
délelőtt futkostam ide-oda, du. összekészítettem magam, felvettem a legszebb ruhámat, és elindultam. era kérdezte, hogy este megyünk -e valahova. mondom, ki tudja, nem ígérek semmit.

györgyike azt ígérte, hogy főz nekem vegeta levest (fellázadtam a vegeta ellen múltkor), ám nem tette. volt helyette borsóleves. én abból nem ettem, csak borcsa, én csak 1 zsömlét tarháltam. viszont vittem almás sütit, amit erával sütöttünk péntek éjjel. ipariak vagyunk: 1 vödör almát dolgoztunk fel. és mi lett belőle? összeesett. a sütemény nagyon finom lett, csak a végét utáltam csinálni. rá kellett reszelni a tésztát, amit a nokedliszaggatóval tettem meg. ha kemény lett volna (a tészta), akkor 1xűbb. így ö-v csúszkált a dög a szaggatón. legalább 3 ujjamat is lezúztam kicsit.
szóval megittuk azt a bort, és szorgalmazták, hogy menjünk kocsmába. nem volt nagy kedvem bemenni a füstbe. erőt vettem magamon. ha györgyike képes kimozdulni otthonról  szó nélkül, akkor én is. meg a rege közel van hozzájuk. valóban. a csodálatos fehérvári úton kerekeztünk oda. mondom, menjünk az alba regiaba, az füsttelenebb. borcsa ragaszkodott a regéhez, mert annak van hangulata. benéztem. tele van. biztos? aha, hátul van hely.
és mit ad isten?
ott voltak a biciklisek + era! hááát, jól elintézték, behúztak a csőbe, vagy mi. örültem nagyon. fogtam a fejem, hogy úúúú, mennyire jó és hogy mindig kapok ilyen nagyszerűt, hogy összegyűlünk. plusz a 2 kerék a gizibe. komoly.
gyorsan ittam 1 rumot meg némi sört, később még 1 kört meg ki tudja. én. szóval csak módjával döntöttem hehe.
és sikerült elaludnom hajnalban, ám korán fel is ébredtem, majd kiugrottam a bőrömből a szombati nap miatt.

köszönöm minden kedves köszöntőnek a facsebukon innen meg túl is!

2011. november 4., péntek

szmog

 állítólag szmogriadó van. nem hallgatok híreket, így ezt sem tudtam. tegnap du. gyanúsan kevesen voltak a körúton. lehet ez a szmogriadó miatt volt?

ez 1 hasznos cikk

itt a töklámpácskám. ez halloween alleycatkor a gizire volt kötözve. hm, most látom, h kitörött az 1etlen 1 szem foga...
régen a papával szoktunk töklámást faragni. elég kemény dolog  a tök. ezt a picit is nehéz volt megcsinálni. tök- és dinnyevágáskor mindig az jár az eszemben, hogy megszalad a kés, és minimum 1 ujjamat amputálom. és meghámozni is elég nehéz. bár jamie oliver az 1ik receptjében azt írja, hogy nem kell meghámozni, csak bedobálni a turmixgépbe. nem mertem ezt bevállalni a sütőtökleves készítésekor. mi van, ha károsan befolyásolja az ízét? meg hátha a héja megvédi a belsejét, és az esetleges káros anyagok így kívül maradnak.

2011. november 2., szerda

felejt

hű de régen írtam.
múlt 7en szabadságon voltam 3 napot. nagyon gyorsan eltelt, nem is tudom, miket csináltam. még kocsmában se voltam. ja de. 1 sör erejéig. és láss csodát: a fejembe szállt az az 1 sör. grósze katasztrófe. teljesen elszoktam az ivástól. új énem lesz vagy mifene? ne erőltessem. de engem szórakoztat. bele kell nyugodni a változásba.

pénteken a délelőtti ic-vel hazautaztam. meglepődve tapasztaltam, hogy dugig van a vonat néppel. a sok diák már most megy haza? ja meg a 4napos 7vége. olvastam végig a vonaton. nem is aludtam. érdekes, hogy az elején volt rendes fűtés, majd visszavettek belőle, és sárvár után, majdnem a végállomásnál vagyunk újra elég meleg lett a vonaton.
az  
utazási stressz
ez alkalommal sem került el. amíg bejárós voltam, jobban bírtam az utazást. abban volt vmi kiszámít6óság. most meg ritkán utazok, és akkor folyton azon izgulok, amikor tömegezek ki a pályaudvarra, hogy lekésem vagy nem késem le a vonatot. pedig 1xűsítettem már: neten veszem meg a jegyet, és ilyenkor nem kell sorbanállni, csak odaballagok az automatához, és kiköpi a vonatjegyet. és az automaták előtt nem szokott sor lenni.
szóval most új helyről mentem haza. gőzöm nem volt, mennyi idő kell kiérni. ültem a buszon, és stresszeltem. aztán a köki terminálon találtam magam, ami nekem még új. mentem az emberek után, és rátaláltam  a metróra. vártam és stresszeltem. jött a vonat, számolgattam, és úgy ítéltem meg, hogy simán elérem a vonatot. de azért kicsit stresszeltem. a nagyvárad téren átszálltam a villamosra. egyre kevésbé stresszeltem. majd a pu. elé érve láttam, hogy még van >20 percem, akkor menjünk be a fehérneműboltba, és vegyünk harisnyanadrágot. kiszolgáltak, előttem 2 vásárló volt, az 1ikük számlát iratott. közben rápillantottam az órámra... és stresszeltem. persze tudtam, hogy simán elérem a vonatot, de akkor is.
hehe. ha nincs probléma, gyártok magamnak.
a vonatot simán elértem, és vettem 1 rózsaszín harisnyanadrágot 1500-ért. egész meleg. a reggeli 5 fokban nem fáztam benne, pedig rövidnadrágban jöttem. nahát nahát. és tán még szét sem szakad 1,5 használat után sem.

borsóleves
otthon voltam, és vasárnap a mama borsólevest főzött. és meglepődve láttam, hogy tesz bele vegetát... én ugye régen leszoktam a vegetáról, nem használok semmibe, nincs is. minek az?
de nem szóltam inkább bele, mit vitatkozzak? a sütés kapcsán is felmerült pár kérdés.
csak a cukrásziskola elvégzése után a háztartási dolgok némelyike olyan fölöslegesnek vagy bonyolultnak vagy átbaszásnak tűnik.

szarvaspörkölt
találtam a neten 1 nyálcsorgató receptet vaddisznóra. gondoltam ez jó lesz szarvasra is. kellett bele pirosribizli. én fekete ribizlivel helyettesítettem, mert az maradt a jamie oliveres almáspite hozzávalóiból. nem fukarkodtam a fűszerekkel, ám amikor megkóstoltam a húst, hogy elég puha -e, nem éreztem semmit. semmi különöset. hogy ez vad vagy mifene. aztán a főzés végefelé hozzáöntöttem a vörösbort, és felszabadultak az ízek. vadíze lett, kiteljesedett a pörkölt. hát ilyet még nem értem, hogy 1 hozzávaló ennyire megváltoztasson 1 ételt. bebizonyosodott, hogy a vörösbor nemhiába fontos a vadpörkölthöz.

sütőtökleves
jamie oliver szerint.
ebben csak az az érdekes, hogy az alaplevet nem magam főztem, hanem a dm-ben váésáol6ó bio-leveskockából... akartam. 1et találtam a 12 közül, amit nem szálltak meg a molyok. ezek a büdös dögök megesznek mindent. remélem, nem telepítettem be őket erához! a hűtőben lévő maggi kisegített.

jamie oliver szerint
az almás pite. múltkor pirosribizlivel, körtével és almával készítettük, otthon fekete ribizlivel és almával. amikor belekóstoltam a frissen elkészített töltelékbe, nem voltam boldog, nem ízlett. aztán hagytam állni, langyosra hűlt, és összeérettek az ízek, 1 incsi-fincsi lila tölteléket kaptam. kép nincs.

halloween alleycat
ezért jöttem vissza pestre.
majdnem annyit tudok róla írni, mint az utazási stresszről. ugyanis amnéziát kaptam haha. végül is ez volt a cél.
annyira szuper idő volt délután. így az az 1 óra várakozás, ami a gyülekezőtől a startig tartott, nem volt dúrva. de rájöttem, hogy 2 pár zokniban még jobb lett volna. zé szépen (a felismerhetetlenségig) kisminkelte magát az alkalomnak megfelelően. volt még 1-2 jelmezes, félig jelmezes versenyző. orsi jól kidolgozott boszorkány jelmezben jelent meg. én a mama 1ik régi fekete otthonkáját alakítottam át köpennyé. punk pop szupersztáros anyaggal meghosszabbítottam az ujjait, meg a gombokat is ezzel vontam be. az utolsót levágtam, és felvarrtam helyette 1 totál másképpen kinézőt. erősen untam a varrást. és pontatlan is vagyok. 1 kicsi dísztökből faragtam töklámpást, amit a gizire kötöttem. beletettem az 1ik villogómat, és így mentem.
az öltözködésről ennyit.
a verseny elején a manifesztet kissé (kissé?) értetlenül néztem, és kellett volna negyed óra, hogy fel bírjam fogni, mi a feladat tulajdonképpen, hogy is van 1 ilyen? az 1. cp-nél elhagytam a manifesztet. amikor visszaértünk, nem volt cd, ezért várni kellett. orsi szolidarított velem, és én még mindig kába voltam, és nem vette az agyam a futár-rendszert. végre jött 1 ember 1 cd-vel, húzás elfele. a lánchídnál a körforgóban realizáltam, hogy nincs rajtam a hátizsákom. vissza. blö blö. végül a P7 fuvar elején feladtuk. pepe megállt a defektje miatt, aztán feladtuk, úgyse érünk oda, wczni kell, enni kell stb.
én az evést hanyagoltam az este további részében. gondoltam legyen fesztivál feeling: csak italra költök ezután. meg is lett az eredménye hehe.
300 volt a sör, amiből a pénztárcám keddi ellenőrzése után elvileg 8-at vettem/ittam meg. nem tudom, fizettem -e valakinek vagy  hogyan volt. fekete doboz lett az este.
9 körül az albertirsai úton volt 1 sprintverseny, ahol 3. lettem a lányok közül. voltunk vagy 4-en... ekkor már elég hideg volt.
jót szórakoztam én, nagyon jót, csak nem emléxem semmire. vagyis foszlányokra.
haza nem tudom, mikor mentem, azt viszont részben tudom, hogyan. kimentem a hungáriára, onnan balra nagy ívben rá az üllőire. következő kép. úristen, hol vagyok? tán csepelen? áhh, hogy kerültem volna oda? mire rájöttem, hogy kéne 1 utcanév táblát keresni, hogy megtudjam, merre vagyok, eltelt pár100 méter. na és akkor megálltam. üllői út négyszázvalamennyi. haha. ezt is megértem, hogy nem találok 1ből haza. 33 év. minden olyan vicces volt ezen az estén. és még nincs vége.
nyilván félhalott voltam az éhségtől, amikor végre hazaértem. 1 tányéron találtam vmi ehetőt, azt megettem. fura volt az állaga, az ízét nem éreztem. aztán reggel erának mondom, megettem a kajádat. mi volt az? hal, rántott hal. úristen, megettem a halat! 1 egész szeletet! észre se vettem. meg franciadrazsét is ettem hozzá. era megtalálta őket a földön- szétgurultak. jó hogy nem borítottam ki az egész dobozzal. hahaha. még most is röhögök.
nagyon hiányzott nekem 1 ilyen este. nem érdekel, mit csináltam, hogy gáz voltam -e vagy sem.
rakendroll :)
ez az este testi tünetek nélkül nem múl6ott el, 1 algopirint muszáj volt bevennem. kész voltam. este meg jöttek vendégek. de jól 1üttdolgoztunk erával, és minden szuper lett. meg aranyosak az unokahúgai.

http://www.youtube.com/watch?v=CpWAl8C0H0A