Tuti konyhai cucc, betekeri az ember a tésztát és kijön a tésztaforgács vagy nem ,de az egyik biztos... Vagy a tészta vagy a hegyező nem jó tippnek. A hegyező jónak tűnik, talán meg sajtot lehet vele büntetni a rossz magaviseletéért.
igeeen! alapvetően sárgarépára találták ki. próbáltam uborkával, azonban a sok mag miatt nem viszi szépen. és valóban: a forgácsra van szükség. amúgy ez a leggyorsabb módja a sárgarépa "db-olásának"
6 megjegyzés:
Tésztahegyező ?
majdnem (:
Tuti konyhai cucc, betekeri az ember a tésztát és kijön a tésztaforgács vagy nem ,de az egyik biztos...
Vagy a tészta vagy a hegyező nem jó tippnek.
A hegyező jónak tűnik, talán meg sajtot lehet vele büntetni a rossz magaviseletéért.
hihi. egészen jó. igen, konyhai. a tészta túl puha kihegyezni. a sajtot még nem próbáltam.
Zöldséghegyező ? Pl.: uborka, répa, cukkini.
Bár nem tudom minek hegyezni, inkább a "forgács" a hasznos.
igeeen! alapvetően sárgarépára találták ki. próbáltam uborkával, azonban a sok mag miatt nem viszi szépen. és valóban: a forgácsra van szükség. amúgy ez a leggyorsabb módja a sárgarépa "db-olásának"
Megjegyzés küldése