2017. november 3., péntek

mi ez?

mi ez?

most írnom kellene annyi sort, h a kép alá kerüljek, mert úgy jobban néz ki. meg adós vagyok a bringatúrával is. már oylan régen szedtem elő a jegyzeteimet, hogy lehet fele kiment a fejemből. amivel ti csak jól jártok, mert nem 30 oldalt kell elolvasnotok, hanem csak 22-t.
túl vagyok pár rövidebb biciklizésen, és mond6om, mind1ik nagyon klassz volt.

voltunk fixen a naszályon másikbalázzsal. az nagy élmény volt. féltem, hogy nehéz lesz, azonban alig 1 perccel mentem rosszabbat fixivel, mint a colnagoval tavaly a mészkőemberen...és nem szenvedtem, alig erőltettem meg magam. ez nem tudom, minek köszönhető. az nem állítom, hogy azért, mert idén olyan rohadt sokat bicikliztem. mert nagyon keveset mentem. vagy a bringatúra ennyire megerősített, és nem vesztettem el az erőmet? az áprilisi mészkőember mégiscsak a szezon eleje, és hónapokkal később mindenképpen jobbat mennék akármilyen biciklivel is?

egyikbalázs+gábor+én megkerültük a tisza-tavat 1 teljesítménytúra keretein belül, melynek nevezési díja 2000 ft volt. én fixivel voltam, gyak. balázs is, mert nem váltott (: ez nagyon poénos pár órácska volt. sose fogom elfelejteni, amikor az 1etlen cp-n  balázs tömte magába a nápolyit meg a limonádét, miközben ez  a mondat hagyta el a száját: próbálom nullszaldósra kihozni. nyomatékot adva a kijelentésnek, a célban megevett még kb. 3 vajas-lekváros-, 2 mézes-vajas-, 4 zsíros- és 1 szalámis kenyeret. és hozzá megivott 2 pohár üdítőt (: az idő elég fos volt, ködben indultunk el, nem sokat láttunk a tájból, főleg a tóból, mert megült felette a köd, nem mozdult semerre abban a pár órában, míg bringáztunk. és 6 fokban indultunk. 6 fok! a végére se lett sokkal melegebb.

ennyi. a kép alá értem bőven (:

6 megjegyzés:

Névtelen írta...


narancseper?

zsempi írta...

hát majdnem. a sárgább fele igaz (:

Névtelen írta...

penészedni készülő agyvelő

zsempi írta...

(:

Névtelen írta...

Nyomokban fibonacci minta fellelhető...

zsempi írta...

hahaha