2014. február 17., hétfő

próba

szombaton délután leszedtem a stoplit az új téli biciklis cipőmről. jól megtisztogattam, és bezsíroztam, aztán átraktam a nw cipőmre. úgy felbuzogtam, hogy kilakatoltam a colnagót, és betettem a pedált, az udvaron gurulgattam 1et. aztán nekibátorodtam, és kimentem az utcára.
bevallom, attól féltem, hogy félni fogok majd. 1 20perces próbakört tettem. baromi jó idő volt, meleg, napsütés, nem bírtam ellenállni. és le kellett tesztelnem magam, milyen érzelmeket, érzeteket vált ki az új bicikli.
csak síkon mentem, meg 1 picit felfelé. használtam a bicikliutat a szépvölgyi útig, majd onnan vissza a felső rkp-on. döcögős felület sem volt benne.
tapasztalat: nem fájt semmim, és nem féltem, és jó lesz a bicikli. te jó ég, ahogy írom ezeket, ö.szorul a gyomrom. ú. el se akarom hinni.
mostanában úgy érzem, hogy minden a pozitivba megy, és ez csak folyton növekszik. jó érzés. de sajnos mindig ott van a gyanús kisördög, aki megkérdőjelezi a jó dolgok létjogosultságát. ezt el kell intéznem magamban valahogy.
ó ez a gyönyörű bicikli.
már várom a  városi cirkálót. az még képlékeny, de alakul.
szét-robbanok :)

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Ez az Zsempi!
Felszabadultan, motiváltan, de ésszel!
Öröm olvasni a gyógyulásodat! Várlak a csapatban!
Gábor

zsempi írta...

Gábor,
köszönöm! igyekszem