2010. november 16., kedd

cím nincs

születésnapunk ii.
harmadszorra talán sikerül elkezdenem.
hát azt sem tudom, hol fejeztem be, pontosabban hagytam abba.
aktualitását vesztette az egész.
jesszum, valami iszonyúan nyomaszt. fizikai fájdalmat érzek a mellkasomban. a hólyagomban is van vmi. no, akkor...
a kitűnő kedvem hova lett? ez a hülye blogprg vagy mi alápirosozza 1 csomó szó elejét. azt megértem, hogy az alápirosozza szót alápirosozza, de a kedvem-et miért? és lelassult az egész. téli álmot alszik? hát ne aludjon! most úgy érzem, nekem kéne téli álmot aludni. soha nem gondoltam azt, hogy de jó lenne visszabújni az anyaméhbe, de kb. 2 perccel ezelőtt megfordult a fejemben. hiszen nekem ott jó volt. ... eltűnt a kedvem alól a piros pontsor. ez bizonyára k. érdekes lehet. mind1, saját szórakoztatásomra is írok. bár elég ritkán olvasom vissza.

az volt, hogy bazira esett az eső, ezért úgy 6ároztunk, hogy levisszük a biciklit a pinyóba. kinyitom az ajtót, sétálok lefele, cipő megcsúszik, én seggreülök a lépcsőn- megérkeztem. így kell ezt. már meg se kell szólalnom, mindenki tudja, hogy jelen vagyok. na, ettől nem lettem jobbkedvű. barnabást csak azért vettem észre, mert olyan nagy. andit belépésem után 5 perccel azonosítottam. olyan égő volt. utálom, h avmi égő. persze utólag már vicces.
végül is jól eltelt az este, lotyogtunk sokat, be sem rúgtam. ez is előfordul haha.

szomjas vagyok. pedig másfél liert megittam már. és még csak 10 óra.
olyan a fejem, mintha sóskába haraptam volna.

újra süt a nap. reggel volt 1 kis köd. tesómmal logisztikáztunk az élelmiszerszállítmánnyal. a zsír meg a savanyúság mégis nálam maradt. összeállította nekem a biciklit, amivel du. elkerekezek a szervizbe, és megkérdezem a srácot, érdemes -e felújítani, csinálni belőle1 új outit. hű bazz, izgultam, hoygan érek be vele melóba. nem volt rossz, csak a fékeket kezelem nehezen. bár ezek 100 évesek, nem is csodálom. szóval, hopgy érhető (?) legyen: vettünk 2 biciklit attilánál. az "enyém" aranyszínű, vmi svájci gép. érdemes -e megtartani? tesóm szerint nem biztos. áhh. ennyit még nem mentem outival. érdekes az egész. máshol van a súlypont meg minden. elhiszem, hogy ezzel lehet repeszteni. asszem, rákapnék.

szőlőlekvárunk a képen.

Nincsenek megjegyzések: