2010. november 4., csütörtök



ez elég látványos, nem? boszorkányujj sütemény. a nosaltyn találtam. hehehe. megosztotta a közvéleményt. 1esek szerint gusztustalan. hogyaaan? megértem őket én, hiszen én meg a hasindító kutyatejtől undorodok. és az 1 növény. szerintem jogosan, van benne valami elemi gonoszság, az a kimért szimmetria, ami a természetben nem fordul elő. és kuyatejféle. azok meg mérgezőek, ha jól tudom. ki van ez találva.

pejsli
mama főzött pejslit. i-má-dom. 1enletes kiváló minőséget produkál mindig. hogyan tudatosult bennem, hogy a kedvenc levesem a pejsli? középiskolások voltunk, és október 22-re valaki szervezett a tavernába (kocsma) 1 partit. sokan voltunk, kertészek, vadászok, környezetvédők. ez vmi magféle volt. így-úgy kapcsolódtunk 1máshoz. valahogy nagyszerű volt a hermanban minden. szóval oltárimód bebasztam, reggel támolyogtam haza az 1. vonattal. a vasúttól hazáig valahogy eltámolyogtam azt a 3 km-t, és ebédig aludtam valamennyit. fájt mindenem. mama pejslit főzött, és itt volt katinéni, családi jóbarátnő, aki ilyenkor párhuzamosan zsömlegombócot készített. és akkor tudatára ébredtem, hogy másnaposságra miylen szuper a forró leves. és azóta imádom a pejslit. a mama királynő pejslit tekintve. meg a zöldbabfőzeléket. meg a rétest. szeretek élni. holnap jön haza zuckerkamillaaaa!

elképesztő
faszikám basszus az üllői úton tarhál kerekes székben. őrület. felhívtam a yardot, hogy csináljanak valamit, ha ráérnek. ez kissé balesetveszélyesnek tűnik. nem hiszem, hogy kijönnek. és hátha alkonyatkor eltávozik innen. a fényképet nem sikerült lejjebb tennem. fent marad.
én mossst

2 megjegyzés:

tesó írta...

végülis ezt a banyakörmöt te készítetted? kurva jó, mert olyan rémisztő

zsempi írta...

hahaha. aha.