2012. július 27., péntek

tegnap szarrá áztam. kitekertem attilához, pontosabban tekertem volna. aztán annyira megeredt, hogy megálltunk (munkatársammal mentem), és jól eláztunk. viszonylag hamar beletalált a nadrágomba az eső. biciklin ülve később szokott. amikor már meguntam, és fáztam, és csípte a szememet, hiába törölgettem, a totál elázott ruhazsepivel, visszafordultam. természetesen max. 100 m megtéátele után az esőnek nyoma sem volt, szárazban lehetett folytatni. és melegben.
így csak 2 boltba mentem be, az 1ik nagyon fontos volt: 1. lánckerék kellett a gizinek. új láncot már kapott a 7en, most vettem 1 39-es shimnanot, amit a srác rögtön fel is szerelt, és felvillanyzott: ez szimmetrikus, ha elkopik, meg lehet fordítani. ami azt jelenti, hogy 1 db-ig még 39/16-ra vagyok ítélve :) előbb kellett volna gondolkodni. na mind1.

aztán jógán szintén csuromvíz lettem. olyan fülledt volt az idő, a jógaterem ráadásul szarul szellőzik, és már az 1. negyed órában csillogott mindenkin a veríték. amúgy jó volt. mindig rácsodálkozok ezekre a gyakorlatokra, amiket ketten vagy hárman végzünk. hogy ott húzzuk-vonjuk 1mást, és mégsem fáj, sőt kifejezetten üdítő érzés. csak megfelelő mozdulatok kellenek, és  valósággal újraszületek 1 ilyen gyakorlat után.

1ik nap éjfélkor leszakadt a fregoli. pont arra volt szükségem, hogy a fregolit szerelgessem. nem tudtam visszakötni, aztán jól kitoltam vele: összevarrtam :)

na, a horvát beszámoló marad jövő 7re.

Nincsenek megjegyzések: