2016. március 2., szerda

tavasz?

meteorológiailag már tavasz van!
a nap is kisütött. ez feljegyzendő... amilyen borús napokat élünk mostanság.
előkerült az outi. csak a láncot dobálja és nincs rajta bandázs.
felmentem 2x az istenhegyin reggel. tesóm gyorsan lehagyott. nagyon ö. kell magam szedni. lassú voltam, viszont nem zihált a tüdőm. tehát van remény. annál is inkább legyen, mert idén az amatőr kupán el fogok indulni.
az edzőteremben minden oké, már szeretek guggolni, a deadlift nem annyira menő. meg folyton elbaszom a derekamat. ha nem az edzőteremben, akkor jógán (tegnap). kivagyok ettől. mit üzen a test? ezzel foglalkozni kéne. a derék a központ. jó ideje érzékeny. pihentetnem kéne? pedig erősödtem is. érzem. plankeltem a minap, és olyan jól ment, hogy a következő körben úgy csináltam, hogy lássam magam a tükörben, és láss csodát, szabályosan csináltam, tetszett nekem is.
aztán a másik bizonyíték az erősödésre: pár hete sikerült feltekernem a gellért-hegyre 42/16-tal. sőt csak lábfékkel le is jöttem. kicsit izgultam, hogy eldőlök -e vagy sem, de végül is a közelében sem jártam. nem a bringázástól erősödtem, hanem az edzőtermes munkától.
mondjuk a cukorfogyasztást csökkentenem kéne. tegnap 1 egész nagytáblás milkát benyomtam du 3/4 4 és este 8 között. 2 órában nem ettem semmit. és ma is lecsúszott 2 kakaóscsiga. de nagyon kinyúvasztott ez az istenhegyi. fent még hó volt, nulla fok. lábaim lefagytak. jövőre a hidegben a colnagon spd-pedál lesz, mert az ahhoz illő cipőbe bele tudom tenni a fűthető talpbetétet. még a kamásli is csak dísznek volt a lábamon. alig bírtam ráállni.
ezek a papírvirágaim. a design sponge-ról néztem az 5letet. többfélét akartam csinálni, de ez volt a legolcsóbb. természetesen vásároltam még 1éb alapanyagokat is, a 360 ft-os A3 merített papíron kívül, de végül csak ebből gyártottam virágot. virágdrótot is vettem, az se volt ingyen, haha. vízfestékem meg volt. ennyit kreativkodtam mostanság. kevés. a fülbevalótervek meg a polcon várják a megvalósítást. mostanában eléggé elmentem a sport felé. nem nagyon érdekel más.
ide is ritkán írok. pedig nincs unalom. bár mostanság elég hamar elalszok. tegnap pl. jóga után fürdés, fekvés, olvasás volt a terv, de baszki, 1 oldalt nem bírtam elolvasni, kihullott a kezemből a könyv 21:00 előtt! 23:00 körül fel bírtam kelni 1 alapos fogmosás erejéig- a sok milka után nagyon kellett.
talán a tavasz beköszöntével kinyílik a tudatom is vagy mifene.
nincs bennem túl sok rugalmasság. és én még azt hittem, hogy van.
hát ennyi.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Erdemes kiprobalni a BCAA etrend kiegeszitot edzeshez. Nekem a reggeli 15 kilometeren varosban kb. 2-5 perc javulast hozott.

zsempi írta...

hűha. kösz. akkor utánaolvasok. vagy 2 mondatban ö.foglal6od, h mire való. és akkor megspórolom az utánajárást. kösz.