2010. július 29., csütörtök

sárgabarack

nem úgy terveztem, hogy itt fogok ülni és írni. hanem úgy, hogy pomázon szedem ez idő tájt a barackot. tömöm a biciklistáskába meg magamba. reggel felhívtam a barackost, és mondták, hogy zárva :( szomorú ez. amikor én olyan finom lekvárt főzök... késtem akár tavaly. mérgemben megettem a maradék sütit. ezzel csak magamnak árottam.
aztán fogat sem mostam.
elindultam melóba. beugrottam a kisboltba rágért (fogmosás helyett). amikor kijöttem, pont akkor jött tesóm is. elmeséltem neki, hogy jártam a barackkal.
-nem baj, legalább nem kell befőznöd- vígasztalt.
-ja az igaz. így most ehetem más baracklekvárját.
-aha. és az baj?
-igen. az enyém sokkal jobb.
-mitől jobb?
-nemtom, el vagyok telve magammal.
:) ja néha ez van. előbújik belőlem, hogy menőn főzök, sütök. mondjuk kamilla tortájának a tésztája minden volt, csak nem menő. azt úgy nem lehet, ahogy én csináltam. de nagyon jó anyag, csak másképpen kell sütni, mint én elgondoltam. szóval elpusztítottam a maradék kinyomós kekszet, így fénykép biztosan nem készül róla. viszont idbeeteszek 1et, ha már szeszter elküldte. ez a tojásosrétes félkész állapotban a mamánál a konyhában. gyönyörű, ugye?

kicsit változtattam a blog kinézetén. új lehetőségek.

tegnap sikerült rábeszélnem a többieket, hogy a délutánt a fehérvári úti piacon kezdjük :) a kedvenc helyem italozáshoz du. 5 és 6 között. én már ott éreztem az 1 sör meg 1 feles 6ását. ez a regében fokozódott, ám az este végére nem kívántam inni, így mire a biciklire felültem, ki is józanodtam. így az spd és én továbbra is barátok maradunk :) minek kell magyarázni az spd előnyeit? miért nem képes a gergő elfogadni, hogy van akik szeretik, és kész. mindenki olyan pedált hazsnál, amilyen tetszik neki.

most meguntam.

Nincsenek megjegyzések: