2010. július 30., péntek

barack

hát ez a blog tegnap nem így nézett ki...
átváltoztatom a külsejét vmi másra. vissza a régire? mert aza fényképcsík így elég idiótán néz ki. hogy szürke mellette kétoldalt.

az volt, hogy este eltekertem az ecseri postára, és láttam kitéve 1 táblát: barack. namondom visszafele megnézem. még mindig kint volt, s a ház előtt 1 idősebb nő várakozott. nyomta a csengőt azonban hiába- elromlott. ő is barackra várt. bezsédbe elegyedtünk. 1x csak kijött a fiatalasszony a kislányával. tündér. én meg is 1eztem vele, hogy viszek 10 kiló sárgabarackot mindjárt. hát aprószemű de jóízű volt. amikor később válogattuk, végül is csak 8at vettem, mert a)nem volt kedvem vele annyit dolgozni b)túl sok éretlen beválogattunk volna. de az a) esetre hivatkozva álltam meg 8 kilónál.
így már fél 9-ko rüvegeket mostam, 23.40-kor felmostam, negyed 1-kor meg tutira aludtam. csak 1x voltam iszonyú álmos a lekvár kevergetése közben. 1 db-ig fedő alatt főztem, mert kezdett kiszáradn. meg fröcsögött mint az állat- nagynénémet is megégette 1 barackfröccsenés a múltkor lekvárfőzés közben.
hát nem vagyok benne biztos, hogy olyan sztár lett ez a lekvár, mint ahogy elképzeltem tegnap...

dinnye
délután átmentem dzs-ékkel pingpongozni. marhajó volt. asszem rászokok a pingpongra. ingyen sport. már amennyire én sportosan csinálom.
utána irány a piac. vettem 2 sárgadinnyét a szokásos helyen. srác már megismer. volt nála banán 198-ért. ez jó ár. bevásároltam belőle, holnapra úgyis kell, fel fogok emészteni pár darabot, mire leérünk balatonalmádiba. remélem, hogy nem fog esni. most olyan bugyuta idő van, hogy bármit el tudok képzelni.
a lushban kaptam ajándékot. biztos lejár a szavatosságuk, és inkább odaadják ajándékba a cuccot. vagy szimpatikus voltam a pultoslánynak. ja. ott szinte mindig kedvesek. vagyis inkább mindig. jó ez. ritkaság ez.
nem ír nekem emailt senki sem. szinte. csak a hulladékok jönnek.
rájöttem arra, hogy a sárgadinnye belét simán meg lehet enni. a magjai lecsúsznak a torkon, a köztes rész pedig ugyanolyan finom, mint agyümölcshús. így nem kerül a kukába büdösödni :)

Nincsenek megjegyzések: