2011. július 6., szerda

jesszum, június 24. elég régen volt.
azt se mond6om, hogy nulla dolog történt. miért nem vagyok képes mostanában írni? amikor depressziós voltam, többet írtam. nincs szükség terápiás írásra?

bicikli
7főn tesóm, á. balázs, gábor és én edzettünk (betettem 1 kis bad religion, hátha segít). a szerbiai nagy egynaposra. mit mongyak? jóindulattal tekertem 100 km-t. 120-at az egész nappal 1ütt. lasú vagyok. utoljára a big dayen mentem nagyobbat. ez majdnem 2 hónapja volt. leépültem. féltettem a combizmomat vagy csonthártyámat vagy mimet. most is féltem. a két bükkfa nyerget kevesebb szenvedéssel abszolváltam, mint az 1. outis tekerésem alkalmával március 15-én. sőt, a pilisszentkereszt - dobogókő-esztergom elágazásig tartó útvonal sem volt olyan rettenetes élmény, mint szokott. talán azért mert nem volt meleg, csak enyhén szitáló eső. balázzsal mi esztergom-kertvársoból hazatekertünk, tesóm gáborral átment szlovákiába. én még röhögtem is 1et, hogy kár, hogy nem hoztam eurót, átmentem volna sörözni. könnyen mondtam. szerencsére nem volt nálam, így nem kellett tovább mennem. balázs tempóját sem bírom. pilisvörösvár előtt elváltunk, és én a 10-es úton jöttem haza, ő meg be solymárra stb.
kaja: útközben megettem 2 banánt és 6 müzliszeletet. kevés volt, az utolsó pár km-en már nagyon kellett koncentrálnom. tamásnaál még találtam a zsebemben 1 msz-et, ezt is befaltam és még 3 szelet sütit, majd otthon meggyet és sárgabarackot. a zabálást kedden is folytattam. visszadagadok. jó lesz odafigyelni. mert ha hazamegyek, akkor is sokat eszek. és most 1 7ig otthon leszek.

ez a hosszú szerbiai tekerés nagyon jól hangzik, de 470 km-t még leírni is szörnyű, nem megcsinálni. eddig vállal6ónak éreztem, de most 1re inkább afelé hajlok, hogy visszamondom. komolyan edzeni kéne rá. és mostanság megint többet emelgetem a söröskorsót, mint amennyit biciklizek.

így belefolyok a

goldsprint
be
tegnap orsival megraktuk. józanul. mert maikor odasétáltam apulthoz 1ből nem lettem szomjas. kb. 600 ft/o,l sör. igaz a legszarabb csapoltsör is tuborg volt. máig nem értem, hogy lehet 1 bringás bulit ilyen árszínvonalú helyre szervezni. mind1, a mosdóban ittam vizet. ez oltja  a legjobban a szomjat és olcsó.- hogy a hely poztiv tulajdonságait is kiemeljük.
szóval rekordot döntöttem saját magmhoz képest: 29:769. de hát voltak ott 10-15 évvel fiatalabb lányok, akik simán gyorsabbak voltak.
mondjuk tesómnak igaza van abban, hogy nyáron több biciklizéssel a lábam mögött könnyebb jobb eredményt elérni. ő is javított a kőbányai napokon. és talán mostanra jött ki a fix 6ása: megtanultam pörgetni. a 39/16 meg külön segítségemre volt a pörgetés elsajátításában. bár váltós biciklivel még mindig hajlamos vagyok túl nagy áttételt választani. hogyan verjem bele a fejemebe, hogy nyújtani és bemelegíteni kell a biciklizésnél is, mint bármely sportnál? tehát viszonylag 1enletes tempóban tekertem végig a futamot.
utána kiültünk a bazilikához dumálni. jó volt. sokat nevettünk. jó helyen van ez a templom, sok ember le tud telepedni a 6almas lépcsőjére.

7főn bigezünk. nem kéne annyit innom. ma még 1-2 sört legurítok, aztán vége. tapasztal6tam saját bőrömön annakidején, hogy a piálás mennyire hátráltatja a teljesítményt: ráültem a szobabiciklire, rámkapcsoltak mindenféle kütyüt, aztán tekertem. a feladat az volt, hogy állandó fordulatszámot tartsak, félpercenként növelték az ellenállást, és tök hamar kifulladtam. mert előtte italoztam 4 napig. ez volt a 2. kísérlet. az 1. jobban ment, mert azelőtt "tiszta" életet éltem. igaz így is a koromnak és nememnek megfelelő színvonalat túlhaladtam.
nemem? tegnap a boltban azt mondta 1 nő a kisfiának: vigyázz, hogy elférjen a bácsi. brühühü. nem volt rajtam sisak, hosszú a hajam, hajcsat van benne, a szemem is ki volt festve (csak 1 kicsit). hát ez annyira gáz. szerintem nem nézek ki fiúnak. ehhez a biciklis cipőhöz mit vegyek fel? a fixit sima pedállal el sem tudom képzelni. ilyen utakon...

múltkor este az üllői úti felüljárón ledudált 1 autós. ezek tényleg csak olyankor dudálnak, amikor ráérnek, nincs mellettük senki... amúgy leszarom őket. csak az a baj, hogy soxor megijesztenek, ha túl közel vannak hozzám, amikor dudálnak.

kaja
hát mostanában semmi különöset nem csináltam. a zöldbabból zöldbablevest. az 1. sarzs sokkal finomabb lett, mint a 2. 2 oka van: 1) több tárkony 2) és kevesebb bors került bele.
a ribizliturmix nyerő, csak sok munka van vele. de a philips turmixgép gyümölcscentrifuga funkciója kitűnően működik. alig van utána szárazanyag. mondjuk koszolni kell vele. amikor vmi miatt nem tud keverni, jellegzetes hangja van. ekkor le kell állítani, és igazítani a benne lévő anyagon vagy hozzáadni némi folyadékot.

fagyi
múltkor szombathelyen ettem fagyit. szüleim mondták, hogy milyen fasza, kérek -e. teszt. nem. vonzó volt, hogy tekerős a fagyi, és nem a szokásos csoki-vanilia kap6ó, de itt kifújt. drága sem volt, csak simán szar. porból. se íze, se bűze, csak színe. ilyenkor mérges vagyok magamra, hogy minek ettem, csak fölöslegesen megettem 1 csomó cukrot, semmi katarzis, 1 semmilyen érzés.

Nincsenek megjegyzések: