2014. május 9., péntek

1 %

ha még nem döntöttetek az adótok 1%-áról, hogy mi legyen vele, és nem akarjátok, hogy közvetlenül az állam nyelje le, akkor adjátok a neo magyar segítőkutya egyesületnek. 
tessék, 1 rövid video, ami segít meggyőzni.
itt van a hosszú változat is, ez is jóóóó


búcsú a bkv-tól
én már nem bírom tovább a tömegközlekedési eszközökön. lejárt a bérletem is. ezért ünnepélyesen bejelentem, hogy újra biciklivel közlekedek. a coppival nyomom, amíg kész nem lesz a másik. reggel azt gondoltam, hogy van rá esély, hogy fix legyen az outiból: máriusz hegeszt rá 1 másik papucsot. most ez fogom körbejárni. alig bírok magammal.

tegnapelőtt vettem 1 rotring márkájú tollbetétet 685-ért. megérte. az a pax betét 1 fos volt. msot újra  a schneider optima lesz a kedvenc tollam- folyamatosan jön belőle a tinta, nem szaggat, mint az előző.

nemsokára jövök a túrabeszámolóval. fényképek kellenek és még 1 nap leírása. fú

reggel pillanatragasztóztam, higítóztam és palmatexeztem ébredés után fél órával. nem bírtam aludni, mondom, minek fetrengjek, a fülbevalókat úgyis meg kell ragasztani, itt a kitűnő alkalom. és csináltam 1 where's wally?-s hűtőmágnest is. még le kell lakozni a színét, de azt majd a többi fülbevalóval 1ütt elintézem.

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szvsz fuss egy kort a neten ezzel:

http://www.sturmey-archer.com/products/hubs/cid/7/id/57.html

Nekem a single speed + térdproblémák fél év múlva után ilyen lett van kontrás is nekem a szabadonfutós van.
Persze ízlések és pofonok.
Amúgy hihetetlen , mint egy óramű úgy vált 1-2 napos megszokás után es nincs semmi szerelek, bovden.