2009. december 4., péntek

nyertem

no tessék, folytatódik a pozitivságom. már rámfért, mert az immunrendszerem bemondta az unalmast 7fő délután. nem értettem, hiszen minden olyan jól ment.
amikor gyanúsan szomjas vagyok egész nap, akkor már sejtem,. h ebből betegség lesz. 7fő du. már elkezdődött a torokkaparászás, amit este lefekvés előtt 2 pálinkával leöblítettem, de hasztalan. érdekes, betegen alig bírom meginni a pálinkát. egészségesen sem megy le mindig könnyen, de a buli kedvéért megteszem. váhhhhh.

na tehát nyertem. még nyáron beküldtem a stahl judit oldalára 1 salátareceptet. azt írták - ha jól emléxem - , hogy 10 ember kap eisberg ajándékcsomagot. és akkor betegen agonizáltam kedden este otthon, csörög a telefon. ismeretlen szám. belehalóztam. x. zsuzs vagyok, ön nyert. ... nézek (hallgatok)... majd elárulta, hogy salátacsomagot nyertem a stahl judit végett. juhéjj. ha nem lettem volna beteg, biztos nem ilyen tompán fogadom a hírt. megbeszéltük, hogy szerdán kihozza, majd délelőtt 1eztetünk. így is lett. kaptam 12 csomag salátát 4 flakon öntettel. már megettem elég sokat. tegnap meg bírtam állni, hogy ne vegyek magamhoz szénhidrátot, hanem csak zsírt és zöldséget meg gyümölcsöt. reggel kitűnően voltak a beleim, minden szuper volt. elkezdtem olvasni szendi gábor paleolit táplálkozás c. könyvét, s ez teljesen kikészített. a glutén, a cukrok.. lehet totál rosszul táplálkozok én is, pedig azt hittem, hogy rendben vagyok. még nem olvastam ki, mert hosszú és még gondolkodnom is kell közben, majd 1 külön bejegyzést szánok a könyvnek. hosszú lesz. olvasónaplót kellett volna írnom. vagy kiemelni a legfontosabb részeket a könyvből. a jógakönyvben már aláhúzogattam. az kell is, mert elég nehéz követni a légzésprogramot.

tegnap elvittem a gizellát a luongoba. júniusbabn fűzték a hátsó kereket. 1 ideje hurcoltam magammal a szeptemberben megtalált garanciapapírt, most rászántam magam, hogy bemenjek. a szerelő meg volt elégedve magukkal, mert csak 1 icipici 8ast korrigált a hátsó kerékben. és az 1.ben is. szóval fasza. legalább a gizi rendben van.

még a biciklizéshez: ugye tavaly vettem a szélálló zoknit, már akkor agyon dícsértem. most kedden elázott a cipőm, ez is rajtam volt, és alig lett vizes a zoknim. igaz tesóm felszerelt 1 sárhányóhosszabbítást, ez is segít. elég puha az a gumilap, így hozzáér a hajtókar. remélem, nem lesz belőle baleset. dehooogy lesz, hisz tudok biciklizni.

ok. most elhúzok. szabadságra is többek között.

Nincsenek megjegyzések: