2010. május 5., szerda

pitypang

az összes növényen végigmegyünk
ennek a pitypangnak mostanság különös jelentősége van.
amikor 7végén a málnásban foglalatoskodtam, kiástam néhány pitypangot is, amik zavartak. árnyákos helyen voltak, a szilvafa alatt, nagy fű (disznóknak le lesz kaszálva) társaságában. és itt olyan könnyedén ástam ki a pitypangot, hoyg csak csodálkoztam. max. 20 centis lehetett a főgyökere. száraz, napnak kitett helyen meg szinte lehetetlenség kiásni, tuti elpattan a gyökere. így tapasztaltam meg (tudatosítás), hogy a növények mennyire alkalmazkodnak a körülményekhez.

tegnap az europarktól az erőd#hattyú-ig el tudtam úgy menni a gizivel, hogy nem álltam meg. micsoda győzelem.

az olaszóra nagyon vidám volt. rengeteget nevettünk. annyi pluszt ad ez ilyenkor.

utána meg 1 érdekes szellemes estének voltam a résztvevője. nem is számított a sör. csak annyiban, hogy folyton budira kellett mennem. ennyi (+)ummal a hátam mögött most már rajzol6nék valami zseniálisat. örülök, na. mert le voltam eresztve. belenézek a tükörbe, és látom, hogy örülök.

rájöttem, hogy a veteményes megöntözése kannából sokkal 1xűbb, mint huzigálni a slagot. a sárgarépát ki kell 1elnem 7végén meg a sok gazt eltávolítani, megsemmisíteni az akácfákat. hogy miért nem ástam ki őket?!

az esküvőre nem lesz zsírapasztás úgy látom. remélem, majd nyárrra összeszedem magam ez ügyben. biciklitúrán mindig fogyás van, csak utána visszahízok. valahogy azt a súlyt kéne tartani. akkor elégedett lennék magammal. bár lehet nőtt az izomtömegem, mert az 1ik otthoni nadrágom ugyanúgy lóg rajtam, mint régebben, de most nehezebb vagyok. a zsír helyét átvette a hús. a zsír helyét átvette a hús? össze kell készítenem a cuccaimat. nehoyg az legyen, mint ballagás előtt: akkro vettem észre, hogy aviselni kívánt ruhát valószínűleg csak bevágtam a szekrénybe szépen összhajtogatva, csak nem tisztán...

Nincsenek megjegyzések: