2010. szeptember 3., péntek

várni

várni nem annyira jó. kórházban másfél órát vártam arra, hogy a dokinő aláírjon 10 sec alatt 1 papírt. közben 100x elment mellettem, és többször szóltam. mind1, dolgozott.

konflikt
elfele majdnem elütöttek: krisztina körúton jövök, előttem 1 áruszállító kisteher áll. a kereszteződés előtt rendesen. bal kéz kirak, kerülöm ki. én sávon belül voltam, elfértem simán. lendületből 25-tel biztos mentem. erre kerül 1 kb. audis, jön mellettem, index stb. nélkül bevág elém jobbra, és bekanyarodik. a patkófék 6ékonysága... helyem nem volt se jobbra, se balra kormányozni. csak utánakiabáltam. most már fejlődnöm kell, és utánamenni az ilyeneknek. bár ezt nemtom hoygan lehetne indulat nélkül lerendezni...

patentpedál
t áttettem a gizellára. csak ez a cipő nem illik hosszúnadrághoz. rövidhez meg feszülőshöz oké, de hosszúhoz nem. lehet átszerelem holnap reggel, ui. ki tudja, mi lesz a buliban szombaton, és nem biztos, hogy kísérleteznem kellene részegen patenttal. bár bánkon félrészegen sikerült.
ha kerekorrú cipőm lenne, az szebb lenne. nekem még hegyesebb van, kb. nyolcéves adidas. most ezért vegyek másikat? igaz szerettem volna, mert az volt az érzésem, hogy ez szar, elfáradt az anyag, kéne egy új cipő. de lehet télit kéne venni. nekem már most szét-fagynak a lábfejeim bent a melóban. hónapokat lábfázással tölteni, 1re jobban sírásra kényszerítő tényező.
tesómmal 1ik este beszéltem, mondom neki, de jó tekerni ezzel a patenttal. mire ő: na látod, végre felnőttél. naigen, ő az aki ha 1 napnál többet kell sima cipőben tekernie, rosszul van.
a gizivel sokkal jobban kijön az spd előnye, mint a kázmérral. főleg az üllői úti felüljárón. mostanában azt használom- edzek , hahaha.

szempillafesték
vízállót kellett volna vennem. meg olyan érzésem van, hogy összeragasztja a szemem. és a csipát nem tudom kipiszkálni, mert akkor elkenem az egészet. tanulság: csak 10 után festhetek szemet.

szilvigombóc
mama mondta, hogy előző nap be lehet gyúrni a tésztát, nem lesz gond. ezzel a krumplis tésztával mindig gondban vagyok, bármennyi lisztet teszek hozzá, úgy érzem, ragad. a receptes könyvek a liszt:krumpli=1:3-ban 6ározzák meg, de én eltoltam a liszt felé az arányt. túl puhának tűnt. és 2 tojást beleütöttem az 1200 g krumplihoz. na amiatt is felvehette a sok lisztet. de 1gyel meg nem akart összeállni.
ma gyorsan meg kell csinálnom du., hogy szórakozhassak kamillával. jujj, de régen láttam. 2 hete. sőt, több.
még a piacon kápia paprikát kellene vennem ipari mennyiségben. eltenni télire meg főzni belőle krémlevest. nagyon bizalomgerjesztő recept.

lecsó
holnap meg megyek györgyikével lecsót főzni. ez 1 fesztivál lesz. utána szórakozás.

aztán be kell iratkozni a nyelviskolába. ismétlem az olaszt.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Andi! ez országúti cipő

zsempi írta...

jóvanna, tudom, csak hirtelen ezt találtam, ami lányos meg kerekorrú