2011. február 10., csütörtök

érdekességek

először is ez a kép:


aztán
fülbevaló
boltban voltam, sorban álltam. előttem 1 fiatal nő a kislányával, aki olyan 5 éves lehetett. rámnéz:
-zipzár van a füledben?
-hát igen.
-kitől kaptad?
-barátnőmtől?
-hogy eltaláltam, hogy kaptad!
-jé tényleg. ügyes vagy. neked is van fülbevalód?
-igen.
-rengeteg van neki -szól közbe az anyja- nagyon nőcis. folyton fülbevalót kell neki venni.
...
-mi a neved?
-andi vagyok. és téged hogy hívnak?
-fanni. de van aki ?-nak szólít.
-te melyiket szereted jobban?
-a fannit.
...aztán elmerül a csipszben. aranyos volt.

ruhák
a pöttyös utca környékén volt 1 fa, ami tele volt ruhákkal. ahhoz képest tele. kb. 10 db lógott rajta. 1ik szombaton, mikor jöttünk befelé, mutattam tamásnak. következő 7en szerdán jövök befele, hát látom, hogy a fa mellett van 1 létrás kpm-es autó. namondom, ezek biztos leszedik a ruhákat. csak elsuhantam mellettük. másnap reggel figyeltem a fát, hát eltűnt róla a sok ruha. valóban leszedték. néha ráscodálkozok, hogy mikre figyelnek.

fix
újra gizivel közlekedek. sajnos az új/régi hajtóműre nem ment fel a 42-es lánctányér, így most 39-essel pörgetek. és tényleg pörgetek. nagyon mozogni kell a lábnak. fura. nem mondom, hogy a felüljárón haszontalan, viszont síkon igencsak erőlködnöm kell, hogy valami értelmes tempót produkáljak. talán ez jó gyakorlás lesz a goldsprintre. utólag vissazgondolva: az se tesz jót a teljesítménynek, ha előtte letolok 15 db pogácsát, fél üveg bort, 1 pálinkát és 1 sört...
milyen dögnehéz ez a gizi... viszont zsép. abicikliboltban is megdícsérték. ja, jó a hugo-ba járni, mert ott mindig kedvesek.

Nincsenek megjegyzések: