2011. február 17., csütörtök

goldsprint 2

 csíkok

most már írok valamit. a motiváció megszületett:
goldsprint a neve.
tegnap volt az utolsó, "goldsprint tournament 7 eddie merckx". jövő 7 szombaton döntő. sajnos nem leszek itt, pedig tuti izgi lesz. ez agoldsprint annyira szórakoztató. jobb mint 1 punkkoncert. annál is punkabb. családias légkör.
az volt a tervem, hogy 1:) lenyomom orsit 2) 30 sec alá megyek. 1ik sem sikerült, pedig készültem: este 6 és 10 között csak 1 kis pálinkát meg 1,5 sört ittam. a múltkori előtt 1 pálinka, fél üveg bor, 1 sör figyelt be, és az már sok volt ahhoz, hogy normálisan tekerjek. bár ez a 30:39-es teljesítmény sem 1 egetrengető. nagyon megerőltető tekerni. amúgy szerintem nem adtam bele a maximumot. másrészt nem vagyok 1 sprinter alkat. és lemértem magam ma reggel, pizsamában 63 kiló vagyok. francba. ezek szerint nagynéném mérlege csal. bár a tegnapi emésztetlen cuccok bennem voltak, úgyhogy az éhgyomri súlyom az 62 lehet. vagy kevesebb, mert fél liter vizet is megittam mérés előtt.
akkor visszatérek a goldsprinthez. debrecenből is jöttek fel bringások, levi mindenkit levert. brutális volt. 20:37-tel nyerte az estét, történelmet is írt 1úttal. buppa szavait használva: úgy járt a lába, mint a varrógép. srácot feldobálták a levegőbe, volt nagy ünneplés. 1 debreceni lány, kata is jól megrakta, 26:45.
szóval a 39-es tányér nem fejlesztett fel a goldsprintre. pedig tényleg dúrva, hogy a 42/16 és a 39/16 közöt számolva nincs nagy különbség, de érzetre...!

kesztyű
otthon viseltem ezt az orkán kesztyűt. akkor jó volt mínusz pár fokban, most +2-ben kissé lefagytak az ujjaim. apa biciklije más anatómiával bír, mint a gizella, annak meg tudtam húzni a fékkarját, a giziét nem (túl rövid a kesztyű), így kénytelen voltam a lábaim erejére hagyatkozni, csak lábbal fékezni. ez reggelente megy is, mert ált. nem adódik ezen a 4 km-en olyan forgalmi szituáció, ami indokolná a hirtelen fékezést. szóval így ez 1 kalap szar volt. mint a vaude kesztyű. csak látnám már az árát...

leves
a sárgabarackos édesburgonya leves curryvel ízesítve nem lett világbajnok, iylyt először és utoljára főztem. a tablespoon kifejezés nemtom mit takar az angol receptekben (teás/evő/kávéskanál?) mindenestre curryből sok volt a teáskanálnyi. tudtam, h ez 1 agressziv fűszer, ám adupla adag hozzávaló se nyelte el z 1 adag fűszert. viszont gyönyörű narancssárga lett a leves. asszem lefagyasztom, és beledagasztom folyadékként kenyértésztába, és lesz 1 szép, sárga kenyerem. este pont megcsinál6tam volna, de már be van dagasztva a ciabatta- ott kel az ágyon a 15 fokban.

fix

a kesztyű kapcsán már előjött.
tegnap reggelre esett 1 kis hó, így megpróbáltam skidelni. sikerült. csak 1x. ez a gumi legalább a havon megcsúszik.

gyaloglás
itt van ez a fa. ennyi jelet tesznek rá. nem mind1iken volt beütés meg műanyag. ez biztos vmi különlegesen menő fa.
nagyon szépek tudnak lenni az erdő szélén ezek a farakások. szeretem nézni őket.
a börzsönyben voltunk vasárnap gyalogtúrázni. nagyon jó volt. vidám. közösségi. izomláz, forgófájdalom- a szokásos. de megérte- a szokásos.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Jo vagy Zsempi(ke)

Névtelen írta...

NaGyn Jo!!!!