2009. augusztus 4., kedd

a 7-es busz


HABGÖMB a múltból :)


a 7-es busz engem is megtréfált. azt mondom, itt volt az ideje. szinte hiányzott az életemből.

megyek a bartók bélán. jobb szélső sáv visz rá a villányira. én nem arra akartam. kitettem a kezem és eggyel beljebb soroltam. jött 1 terepjáró, és kicsit jobbra kellett húzódnom, hogy elférjeN/K. nem volt ez gond, hisz volt még jobbra hely. közben épp narancssárgára váltott a lámpa, amikor elgurultam alatta. 1x csak éktelen nagy dudálás. mi ez? honnan? hát a hetes busz mögöttem. nagyon meglepődtem, hogy tülköl mögöttem. ahogy visszaemlékszem, lassítottam, mert közben már félig megelőzött, és reméltem, hogy nem csap majd nekem. kb. a járdaszegélyt választ6tam volna, de annak csak nekimenni tudok 20-szal. meg ott a megálló a sok gyaloggal. nem tudom, hény másodpercig dudált. végül is mögötte elmentem, és kikerültem, majd folytattam az utam. persze később kicsit ideges lettem, és remegve léptem be a körtéri nagypostára. dudálás után mindig jól elgondolkozom. most arra jutottam, hogy én nem hibáztam, csak ideges lehetett a sofőr. ő is jó esetben a narancssárgán jött át, de inkább a piroson. mivel mögöttem jött. a srácok szeretnek száguldozni ezekkel a böhöm buszokkal.

úgy tűnik, nem kell kivenni a manduláimat. jó hír.

egész kellemes reggelre ébredtem. tökjó volt biciklizni. a mockba tértől a déli felé vezető szakaszt imádom.

1 megjegyzés:

samanaj írta...

Pedig a szükséges mandulaműtét az jó.
Utána olyan leszel a sebgyógyulásig mint ez zen szerzetes mármint az étkezést és a beszédet illetően.

Mehetnék pár száz métert kerékpárúton de sokszor el sem férnék rajta a gyalogos egyedektől.

Tavaly év végén volt egy éredekes estem de fura mód leleveleztük a céggel.
Én azzal zártam le a dolgot, hogy nem a meg nem történt baleset miatti kárpótlás és egyéb dolog hanem az a lényeg hogy elérjék a sofőröknél az ilyen helyzetek elkerülését.

Nem kaptam meg a jobb kezet de arra nem számítottam, hogy az én sávomban szembe fog jönni, én álltam kb. 5-el belém jött itt az akkori eredmény:
http://samanaj.blogr.com/photos/1096702/?tag=kerekpar