2012. február 29., szerda

gizi
elfelejtettem megemlékezni arról, hogy gizi  >1 éve fix. igen, valamikor januárban volt 1 éve. összegezve: nem sokkal lettem ügyesebb az örökhajtós terén. bár 7főn felbuzogtam, és este kimentem az utcára trackstandet gyakorolni. patentpedál + túrabakancs. így nem estem le. kb. 2 másodperc volt a maximális időtartam, amíg nem kezdtem el dőlni. a végén jöttem rá, hogy valószínű úgy jobban megy, ha jobbra fordítom az első kereket- mindenki féloldalas.
eltüntettem 1 pedált, sehol nem lelem. asszem veszek 1 másikat, mert tesómét használom már hónapok óta. állítólag előtte 1 szintén shimanot használtam, na ezt nem találom. és azt se értem, miért tesómét hazsnálom, ha volt nekem is. már ha az az én tulajdonom volt 1általán. szerintem ezt rajtam kívül senki nem érti...
tegnap du. igénybe vettem a nagykörút aszfaltját. nem kellett volna. ezzel a lámpaátállítással igazán szar lett rajta biciklizni. nem tudom, hogy lehet ezt megszokni. semmi logikát nem látok benne. zé azt mondja, ha beáll 25-re, akkor zöldhullámban halad6. hát nemtom. én is mentem sztem annyival, de 2 lápányi távot tudtam megállás nélkül megtenni. szigorúnak kell lenni magamhoz, és nagy ívben kerülni a körutat.
a másik az, hogy k. sok rendőr van, nem lehet nyugodtan lenni tőlük. bármikor felbukkan6 1 rendőrautó. szóval sasoljon mindenki, mielőtt bármi tilosat csinál. visszagondolva, baromi nagy mákom volt, hogy elengedett múltkor a yard. ha meg nem megyek át néha a piroson, nem vagyok sokkal előbbre, mint az autók...
itt a melóban mindig megy a hiszti, hogy miért bicikliznek az üllői úton. kérdezi ezt a sofőr. aki maga is biciklizik, és el szokta kerülni a "kerékpárutakat". 1esek számára nem emészthető, hogy kerülgetni kell a bicikliseket. pont az üllői utasokat szidják, amikor szerintem ez 1 széles, tök jól biciklizhető út. jól megfér 1más mellett a teherautó, szgk, biciklis és motoros. amúgy meg pont leszarom az egészet, megyek ott, ahol jól érzem magam és nekem tetszik, és 1üttműködök, ha lehet. közlekedni jó.

állatkert
tragédia, lassan csak erről tudok írni :)
tegnap figyeltem a kutyákat, amint játszottak. a kicsi rafinált nagyon, mert mindig úgy helyezkedett, hogy a lábam közelében legyen, fedezékben, így a borkának is vigyáznia kellett, hogy ne harapjon meg engem. trükkös. arrébb mentem, amikor azt hittem, hogy nem tud menedéket találni a közelemben, és úgy is odajött. nem csoda, ha elfárad meg éhes, mert ugrál, mint 1 nikkelbolha és ö-v futkos. a legviccesebb, amikor megfog 1 plüsst, és elkezdi rángatni a fejét jobbra-balra. csoda, hogy nem kap agyrázkódást. a felugrálásról egész jól leszokott.
tegnap kötöttem be a cipőmet, és ahogy fogtam a két kezemmel a cipőfűzőt, ott ugrott keresztül. ilyet...
amikor este elegem lett abból, hogy az ágyból fekve fegyelmezem a kiskutyát, akkor a borka rendes volt, mert odaállt az ágyhoz, eltakarta a testével, hogy ne tudjon molesztálni.
tessék, ilyeneket figyelek meg, és következtetéseket, okokat fejtek meg. ki gondolta volna ezt? szóval önmagamtól rájövök dolgokra. ez reménykeltő az agyamra nézve, és 1ben szórakoztató is. era már azon izgul, majd ha elköltözök, véletlenül becsomagolom magamnak a borkát :)
tegnap azt hittem, hogy 1 kenny öngyilkos lett: belefulladt geri ivóvizébe. szóltam erának. kérdezte, lélegzik -e? honnét tudjam? a potroha mozog. nem mozgott. halott? era megpiszkálta, erre 1ből reagált, tehát él. kipiszkálta a vízből. megmentettünk 1 kennyt. azt nem tudni, hogy ő ennek örült -e vagy sem. itt van, ni.

farsang
erről sokat nem tudok írni, mert ott kellett volna lenni, kedves olvasó. anynira jól éreztem magam, sokat nevettem. a guns'n'roses koncert volt a legjobb! igazi punk, r'n'r volt. ritkán vagyok ilyen jó buliban.
hm. azért szomjas nem voltam, amikor 5 után hazaindultam...

nap
megint süt a nap. persze feltámadt a szél is. ezt sajnálom, mert alattomosan kúszik be a réseken. mint 1 rossz légkondi. az utcán sokkal könnyebb a szelet elviselni. melegben. 16 fok van. hihetetlen, hogy tegnap ez idő tájt nagy pelyhekben sűrűn hullt a hó. reggelre ennek semmi nyoma nem maradt itt, pesten (a környékemen). hát csoda, hogy tönkremennek az utak? :)
itt van 1 szeglet, éppen idesüt a nap, jajj de szuper. nyarat idézi. lelket melengeti.

Nincsenek megjegyzések: