2009. március 13., péntek

nem folytattam

...a nemistudommi leírását.
most annyira ideges vagyok az excelre, hogy ölni tudnék. ha nem is ölni, de bőgni. nem sok híja van.
a kurva diagramhoz nem tudok 1 tengelyfeliratot tenni. a régi, 2003-as excellel nem volt semmi probléma ez ügyben. de ez a vista-s szar kiidegel. már múltkor is annyira felbaszta az agyamat, hogy szinte sírva rohantam az informatikusokhoz, hogy ezt azonnal szedjék le, és rakják fel a 2003-ast. nem leheeeeet, mert ez a jogtisztaaaa. fogalmam nincs hogy fordít6nám át ezt az idegeskedésre szánt energiát másba. türelmetlen vagyok. utálom, hogy akadályoznak mindenféle okok, amiket rajtam kívülállónak tekintek. utálom, hogy esik a kibaszott eső, és elmegy tőle az életkedvem, és ilyeneket írok. és alapvetően pozitiv hangulatban érzem mostanság magam. hihetetlen, mi?
és hogy a. megcsinálta a csapot végre, és most is csöpög. utálom ezt a szar pazarlást, amit mindenki csinál. persze én úgy látom, hogy én pazarolok a legkevesebbet, és valószínű ez sem igaz.
de most akkor is az excelt gyűlölöm a legjobban. veszik fel a sok pénzt a fejlesztésért, közben szarabb mint volt. de hát ha nem fejlesztenének, nem lenne munkájuk. mi lenne akkor? csak teremtik a fogyasztási igényeinket, hogy életben tudjanak maradni. de ha nem lesz pénzünk, nem tudunk fogyasztani. össze kell ennek a rendzsernek omlania. véglegesen. már megkezdődöttt én nem is bánom. olyan rohadt 1 rendszer ez. ha nem teemtenének igényt, kinek lenne szüksége erre a sok újdonságra, kacatra?! az 1ik legviccesebb amit láttam mostanság: kulcstartó, és rá lehet tölteni képeket. kb akkora mind, mint 1 igazolványkép. meg az asztali fényképkivetítő. bedugod a pendrive-ot, s megy róla sok kedveeees családi fotó. és ilyen lomokat gyártanak milliószám!
a japán fiatalok meg nem tudják, hogy számítógépen is lehet emailt küldeni, nem csak telefonról. vmi rádióműsorban hallottam.
hát igen, reklám nélkül ez nem menne.
szerencse hogy van ez a számítógép, mert még így tudnak olvasni valamennyit az emberek. a beszélgetés az már nehezen megy.
persze, nem kötelező itt élni. el lehet menni falura -de mint tudjuk ezek is olyan divatjamúltak, fel kell őket számolni-éhendögleni. persze ezt se értem meg. inkább otthon kuksol a tévé előtt, mint vmit veteményezzen a kertben, s akkor sír, hogy nincs pénze, de dolgozni lusta. naja. igaz a mai modern családiházaknak szinte kertje sincs, ott nem lehet veteményezni, és küéönben is kell a betoncsík a hitelbe vett autónak meg földes lenne a kezünk.
na most jól felhúztam magam, és lotyogtam itt ö-v.
abbahagyom.

Nincsenek megjegyzések: