2009. július 1., szerda

bazsalikom

illat van a táskámban. pedig csak fél órát töltött benne a növény. növényijó- a vegetáriánusok biztos ezt mondják. növényi jó. rá kell szoktatnom magam erre a kifejezésre. végtére én jobban szeretem a növényeket, mint az állatokat.
holnap lesz paradicsomos rizottó, ma spenótlevest főzök. izgalom. már ki kell végeznem ezt a spenótot. remélem, nem rohadt meg.

mit kell még csinálnom? felkészülni a túrára. és döntenem, hogy taposópedál vagy patent. fosok a nagyon meredek hegyektől, nem akarok leborulni azért, mert szerencsétlenkedek a patentpedállal. az összes cipőm beázik, így emiatt nem kell aggódnom, hogy a patent oké. szanfransziszkó. legalább markolatot vegyek ma...
tegnap dunaszegen jártunk. van ott 1 kegyeleti park 1 cuki kis templom köré telepítve. nagyon szép. és a falu is. bírom amikor a templomot körbe lehet járni úton. mint az eötvös úton a nagyszerű víztornyot. az csodás látvány. ezért már érdemes nekikezdeni a jánoshegynek.
nyomasztó ez a meleg. nyomja a fejemet. itt belül. jól leizzadok. így legalább tökéletesre szárad a királyfifrizurám. ennél szebbet nem kíván6ok magamnak. leellenőriztem a tükörben. és valóban. a jobb oldalamon jobban kunkorodik a hajam, pedig a bal fele szokott kanyargósabb lenni. nem is mosom meg.
tegnap ettem steaket. csak arra koncentráltam, hogy bélszín és lehet sodexhoval fizetni. véres volt, és kurva nehezen lehetett elvágni, elrágni. 1/3-át meg is hagytam. elhibázott döntés volt. húsundorom van. és édességundorom is. tehát tökéletes választás lesz vacsorára a spenótleves. kíváncsian várom, mert a spenótot főzelék formájában nem bírom megenni, s a leves sem áll6 túl messze tőle. de én nyitott vagyok a növényekre, ha az állatokra nem is annyira. rejtett vega volnék? olyan fantasztikus ételeket lehet készíteni növények+tejtermékekből, minek ragaszkodjak a húshoz. csak kirügyezek tőle. nagy bánatomra a kakaótól és a csokitól is. nem kell sokat fogyasztanom belőlük, hogy rontsanak a bőrömön. milyen szuper, hogy így lereagálunk mindent! van akit az idegességtől 5 perc alatt kiver a ragya. akkor én szerencsés vagyok.
kéne az 1 villához is 1 biciklistáska. miért nem gonolkodtam előbb? mi lesz, ha hátracsapódok a 14 %-on fölfelé?! jajjj. átcseréljem a gizella meg a kázmér külsőit?! jajj. nincs kedvem dolgozni velük. rettenetes formában vagyok. annyira nehéz beletörődni, hogy nekem minimális a maximumom.

Nincsenek megjegyzések: