2009. július 9., csütörtök

tzúra előtt az utolsó

bejegyzésemet olvas6játok.
izgalom van. ilyen még nem volt sosem. ilyesmi. már alig várom, hogy leszálljunk a vonatról innsbruckban, és elkezdődjön a "buli".

tegnap megyek adráva utcán, hát 2 arc sörözik 1 kapcsolószekrényre vagy mire támaszkodva. a szekrényen a sör, ők meg tüllögetnek. röhögnöm kellett. ennél jobb helyet nem is talál6tak volna. 2 padonülő falusi néni átlalakult támaszkodó munkásokká. a pletykálás biztos megvolt.

lehet csámpás vagyok. folyton bokán rúgom magam, amikor gyaloglok. mégiscsak legjobb a biciklizés, így nem tudom magam bokán rúgni. meg a maradék hasizmom is szertefoszlott a hátizmommal 1ütt. nekem ez a keresztem. és a keresztet a háton szokás cipelni, amíg fel nem feszítik az embert. hát hogy bírom el hátizmok nélkül?
najó, elég a hülyeségből.

tegnap ittam 1 citromos gössert... ez alkohol?

mostanában jobban tudok aludni. és kifejezetten jólesik újra a hátamon feküdni. azt akartam írni, hogy izomláz sem kínoz, de ez nem igaz, mert vmi oknál fogva a jobb alkaromban izomláz van. gondolkozok, hogy szedhettem össze... semmi 5letem nincs.

ma kifutárkodtam 1 jegyzőkönyvvel. a titkárnő vagy kicsoda elég ideges volt. hova tetted a biciklit? ide, behoztam. kár, a padka mellett kellett volna parkolnod, mint az autóknak. néztem, hogy most viccel -e vagy sem. megbüntették őket, hogy nem férnek el a biciklisek. de hol nem férnek el? ott nincs is kerékpárút meg sáv meg semmi. el nem tudom képzelni, melyik biciklis panaszkodott... és a szabadkai út meg... tekerek. jön 1 csaj fehérneműben, amit 1.re fürdőruhának néztem. ez meg mit keres itt így? hát volt több is... minden kurva fehérneműben vagy fürdőruhában nyomult ott. fényes nappal. biztos ezen a környéken ez a szokás.

a 7végi erjedt meggy után fogyasztom az erjedt ribizlit. addig rakosgattam, amíg el elkezdett beindulni.
tegnap törökbálint depó után megálltunk barackot venni. asszem a nő röhögött, amikor tesóm magának is darabba kérte a barackot nem csak nekem. szóval lehet nem is ezen röhögött, csak én képzeltem, hogy ez vicces. jó volt hazatekerni. alig voltak autók, hátszélben raktuk, csodálatos fények. olyna vihar előtti kontrasztos mégnemnaplemente. szeretem az ilyet. nemsokára annyira szuper lesz minden, hogy nem szégyellem elbőgni magam a természet nagyságán és szépségén. a stelvion elméletben már bőgök, haha. majd számolom, mennyit káromkodok, mire felérek. vagy a hajtűkanyarokat beszorzom 5-tel. ezek afelszorzások úgyis mennek. már bánom, hogy nem szereztem be 1 fényképezőgépet. jövőre veszek 1et. de eleőbb 1 országútit. komolyan mondom, sokkal nehezebb a konaval menni, mint a gizellával, pedig váltós meg minden. a gizella avárosi szabadságot adja nekem. hamis rózsaszín álomba ringat. általa létezem. teljes függőség...
útvonalat kell terveznem.
ennyi.
27-én jövök.

Nincsenek megjegyzések: