2009. november 25., szerda

galambok már megint


egyszerűen kiborítóak. és ezeket nem lehet büntetni. tegnap is, ma is hajszál híján átmentem egyen. rá kell lapulnom a biciklire, hogy fejbe ne röpüljenek. vajon feljelenthetem azokat az embereket, akik galambot etetnek? vagy ez már nagyon radikális nyavalygás?

különben is csodás az idő. baromi meleg van, süt a nap. mit akarunk még november 25-én? ezt mondta reggel a nesta is. tegnap meg azon hisztériáztak, hogy budán köd van, a bölény nem tud repülni. majdnem beírtam 1 sms-t, hogy k. unalmas hallgatni, hogy mindig szidják az időjárást, és lassan minden rádió abból áll, hogy közlekedési híreket mondanak, hol van dugó, hol van baleset stb. kíváncsi vagyok, hogy akik ezt hallják, mennyire tudnak/akarnak kerülni vagy csak eleresztik a fülük mellett és dühöngenek a műszerfalat csapkodva, cigicsikkeket dobálva ki a bádogdobozból.
na bennem is van indulat. a düh. mint lételemem. pedig olyan jól vagyok, hogy nem győzöm hangsúlyozni. alig vétek gépelési hibát. na?

még 1 biciklis: tegnap este kanyarodok le a bajcsyról az alkotmányra balra nagy ívben, rá a biciklisávra. hát piros volt nekünk még, de nem szoktam mostanában várogatni, mert mindenkinek piros van, akkor miért ne haladjak. ugye vizes volt az út, nem akartam rákanyarodni a csatornafedlapokra,hanem a 2 között. 1x csak észleltem, hogy 20-szal gurul hátra 1 taxis. majdnem nekimentem, épp el tudtam balra kanyarodni a végétől. huhh, remegett a lábam. nem akarom szidni a taxist, de nem avgyok biztos benne, hogy működött a tolatólámpája... bár akkor lehet nem is mehet forgalomban? na mind1, megúsztam. mostanában nagyon el vagyok telve magamtól, el is 6ároztam, hogy jobban figyelek, mert gyűlnek a necces szituációk. nem muszáj mindent kicentizni, annyit nem nyerek vele időben. csak nagyon ráálltam arra, hogy nem akarom letenni a lábam, hanem ügyeskedek. nem mintha menne a trackstand... ez baromira zavar, hogy ilyeneket nemtok megtanulni.
tegnapelőtt is jógán... az elején tök jól ment, éreztem, hoyg minden fasza, de aztán 1lábon kellett állni, és én mindig eldőlök. már az elején is ez volt. otthon kéne gyakorolnom. meg a hídba se tudom kinyomni magam hanyattfekvésből. a mukes szerint ez fejben dől el. de szerintem csak részben. nulla kar has és hátizmom van még mindig- amire rácsodálkoznak a reumatológusok. vannak fizikai 6áraim. valahogy ki kéne tolni őket. általánosban nem tudtam kötelet mászni. lehet ez is csak technika kérdése? mert nálam dagadtabbak is tudtak. viszont a kezem erős. sokra megyek az erős kézzel, ha a többi gyenge... bosszantó. majdnem elbőgtem magam. aztán összeszedtem magam. hogy végül is nekem jó a jóga, hiába kérdezi meg a mukes, hogy miért járok. biztos nem akart vele megbántani, azért magamba szálltam. mentálisan erősnek kell lenni. jahh. erről szól.

nos, úgy tűnik új albiba költözünk.micsoda változás. 1,5 évre biztosítva lesz a helyünk. utána majd meglátjuk. csak rugalmasan kell élni az életet. mondom én. ezt. most.

19 fok van!


feltezsek 1 képet a múltkori slambucról. ... tennék, de nem megy. mibaja? további nagy gondolataim voltak tegnap, amik a semmibe vesztek. majd előkeresem őket. 2 dolog van, ami érdekel, de most nem ír6ok róluk.
lehet veszek féynképezőt. még gondolkodom rajta. igazából a kikas bárányszőr sokkal jobban érdekel, bár nem hsizem, hogy abban az anyagi helyzetben vagyok, hogy szórakozásból 15ezerér báránybőrt vegyek. ráadásul a piros elfogyott...

Nincsenek megjegyzések: