2010. március 22., hétfő

hát lehet hogy a a 6 sör tegnap túlzás volt...
a hazaútból az üllői út elejéig emléxem. meg hogy nem találtam a biciklizár kulcsát. de az reggel megvolt. érdekes módon a zsebembe tettem. és azt hittem, tán a sufniba se tettem be a biciklimet, csak odatámasztottam valahova. reggel megdöbbenve tapasztaltam, hogy megettem a maradék karácsonyi kalácsot. a rántotthúsra emlékeztem. kolbász is volt. jön fel.... hahahah
már elinduláskor éhes voltam szerintem. s a 2. sör tuti a fejembe szállt. ezek után nagy szükség volt a többire...
és amikor hazafele tekertem, erre emléxem, hogy úgy gondoltam, ez tényleg túlzás volt. ilyeneket ritkán szoktam gondolni. súlyos.

múlt 7végén nekiálltam festeni. nemtom írtam -e, hogy mekkora májer vagyok. hogy mennyire jól sikerült. nem gyakorlok és fejlődök. most bekereteztem. nem végeztem túl szép munkát, viszont eltartott vagy 4 órán át. ikeában vettem a keretet. tulkép. 1 üveg 6 kapoccsal, hátul farostlemez. szóval ennyi a keret. 2 lyukat kellett vágni a papírba. ez tartott ilyen hosszan el... megvettem a rózsaszín papírt, ami annyira kilógott a táskából, hogy pont a sisakomat verte, ezért félrehajtott nyakkal bicikliztem vele. nagy élmény volt így tekerni. mit csinálok a maradékkal? veszegetem a színes papírokat, és utána meg ott marad, nemtok mit kezdeni vele. a szomszédsrác pont iylen színűre fújta le az 1. villáját. lilának tűnt a festék, de rózsaszín jött belőle.

már elkezdtek mozgolódni a lakók a kertben. --> visszakerült a bokrunk alá a halott madár is. még eldöntöm, hogy átdobom -e újra vagy kiviszem a kukába és nem alacsonyodok tovább. de ez olyan vicces, bármennyire is putris dolog ilyet csinálni.
dzs-vel bezsákoltuk a lombokat. a 110 literes műanyag zsákokat jól megraktuk. dögnehezek lettek, mivel az avar csupa víz volt. vagy 20 kilós lett 1 zsák. biztos meglepődnek majd a srácok, maikor hajigálják fel a teherautóra. ezek a levelek ezek a levelek. rengeteg volt belőlük. nem vagyok biztos benne, hogy csak tavalyiak voltak. fű. mennyi levél össze tud gyűlni. dúrva dúrva.

tegnap kitekertünk dunaharasztiba tesómmal az aldiba. nem nagyon volt mit megvenni, de azért költöttem. minek halmozok paradicsom és halkonzerveket? most láttam, h lehet iylet kapni, passzírozott paradicsom. ez jó lehet? komprromisszum -e? mostanság hámozott paradicsom konzervet veszek, mert tuti jobb, mint az igazi paradicsom. az igazinak elég szar íze van. nyáron zamatosabb. kíváncsi vagyok, miylen paradicsomot zabálnak menő éttermekben. oda jó jut biztosan?

kikeltek a magjaim. hogy a paradicsom vagy a paprika, azt nem tudom. és nyitva felejtettem az ablakot. remélem nem fáznak meg a cuki növénykéim... micsoda felelőtlenség!... állítólag ha elkezdenek nőni, jobb nekik a hidegebb.
hidegebb? már most izzadok. elgondolkoztató, mennyire áhítozok a melegre. és nekiállt esni. ahoyg jósolták. ma 2x szarrá áz6ok. mind1. akkor is elmegyek jógázni. ott szárazság van.

folyton ez a báránybőrszag van az orromban. remélem, kipucolódik 1 7 alatt. büdös és meleg, hehehe

Nincsenek megjegyzések: