2012. január 3., kedd

első


mi ez? szerintem nem nehéz feladvány.

nézzük, mi történt az idén:

szilvi
jó volt, megvolt, tőlem szokatlan módon agyelhagyás nélkül éltem túl az egészet. pedig alig ettem. nem volt túl frankó a gyomrom. hoztam magammal otthonról. ez olyan szép: a vonaton az 1ik utazótárs megkínált szaloncukorral, ezzel magára is vonta mindannyiunk figyelmét, nagy beszélgetésbe kezdtünk. győrtől egészen a keletiig. nagyon vidám nő volt, 61 éves,10-et simán letagad6na. örültem neki, hogy kierőszakolta a társalgást, mert jókedvet csinált, színt hozott az utazásba. ui. én előtte csak pangtam, és semmi kedvem nem volt a naphoz. mosolygósan hagytam mögött a pályaudvart. alászállottam a metróba, uzsgyi haza.
era összes süteményét végigkóstoltam, mai valljuk be, elég bátor vállalkozás volt 3napos gyengélkedés után.
tesómékhoz már émelygő gyomorral mentem. 2 pálinkát ittam meg abban bízva, hogy elbillenti valahova a mérleget.
elbillentette. úgyhogy én már december 31-én hánytam. ezek után elgondolkodtam, szükségem van -e nekem a bulira? mivel különösebb bajt nem éreztem, útnak indultam.
sajnos hangfelvétel nem készült a buliról, csak kép, így azt a sok poént meg hülyeséget, amit összehordtunk nem tudom közreadni.
uno kártyajátékot játszottunk. jól megfigyeltem magam ismét: ha megunok vmit, kb. hisztis leszek. most sem volt ez másképpen. a biciklizést is meg tudom unni. és akkor másra se tudok koncentrálni, hogy ez most milyen szar. azt unom meg benne, hogy szenvedni kell. mert biz. mértékig szenvedés a biciklizés. ha nem is szenvedés, de folyamatos erőlködés. és néha kiborul a bili. bár csomag nélkül outival lényegesen magasabb az ingerküszöböm.

bankkártya
mivel oly ügyes vagyok, hogy elhagytam (persze meglett, de ekkor már letiltattam), kénytelen voltam újat csináltatni. szóval utasbiztosítást is adnak hozzá. remélem, ki fogom használni. jajj, de szeretnék már bigezni.

bicikli
mint írtam, az évvégén nem sokat bicikliztem. épp amikor arra gondoltam, hogy mi az, amiről nem tudnék lemondani -bicikli, természetesen-, akkor döbbentem rá, hogy nem is hiányzott annyira égetően, mint szokott. ettől elszomorodtam. régebben otthon vasárnap majd' megőrültem, hogy végre biciklire ülhessek pesten. minden reggel úgy indultam dolgozni, hogy dejó, újra biciklizhetek, micsoda boldogság van.
megpróbálom újra felvenni ezt az érzést. az időjárás tolerálása egész jól sikerül, hátha újra a régi leszek ebben.
tegnap mentem föl az erőd utcán, 1x csak rámköszön 1 ember. megismertem, és visszahellóztam. hát ez a bikeart bringaboltból az eladó volt, aki kicserélte a cipőmön a zárat. így megismert. beöltözve meg minden. hát ilyen is van, kérem.

mosás
kimostam többek között 2 paplanhuzatot meg 1 lepedőt és 1éb apróságokat. kinyitom a mosógépet, hát az 1ik paplanhuzatba beleköltözött az összes többi ruha :) ilyet én még nem láttam.

tessék, 1 újabb cikk a zsír mellett a szénhidrát ellenében (:





Nincsenek megjegyzések: