2011. március 9., szerda

csalán

valamiről majdnem megfeledkeztem: a méregtelnítő csalánteáról. tegnap vettem 100 g-ot, azt filtereztem most:
ez fontos, ha már vmi böjtszerűt hajtok végre. 3 hetes csalánteakúrával az arcbőröm szempontjából azt érem el, mint 1hetes paleolit táplálkozással. jó. mi?
csinál6nék szebb képeket is. ha már 1x úgyis olyanokat féynképezek, amiket ide-oda lehet pakolni, szebb környezetet is teremthetnék a megörökítendő dolgoknak.

keddre tesóm kölcsöndadta a futárzsákot, mert bevásárlást tartottam. vettem többek közt 10 kiló BL-80 kenyérlisztet. ehhez szükséges volt ekkora táska, a deutériuban nem fért volna el. így 16 kilót cipeltem a hátamon. lassabb voltam, mint üresen. ekkora tömeg cipelésekor hogyismondjam... az alvázamat terhelem meg, emiatt kényelmetlen tekerni. nem tudom, hogy ez törvényszerű -e vagy azt jelzi, hogy vmi rosszul van beállítva? ki fogja ezt megválaszolni? tök durva, hogy 10 kg lisztet csak elcipelni nehéz. milyen gyorsan elfogy. 1 kilót bedagasztok, és hipp-hopp eltűnik. egy jó kis bagett.... mmm

megettem reggel 1 pogácsát (ajándék), és áhh nemtom mi lesz, de gyengének érzem magam. benyomtam 1 nagy adag gyümölcssallert. abban nem sok cukor van, ami hasznáál6ó lenne a szervezetemnek. kitaláltam valamit. ezt holnap fogom elkövetni, és beszámolok az eredményről. ha sikerül, akkor minden bizonnyal. ha nem, akkor lehet nem égetem magam ország-világ előtt. de izgi. csak el ne felejtsem beszerezni az 1 db hozzávalót

a gerinctorna is megerőltető ám. utána a lépcsőn oylan kockás a járásom. alig várom, h a biciklire üljek, és ki1enlítődjek. ezt is naponta kéne csinálni, hogy legyen vmi eredménye. nagy dolog az, ha vki rendzserben tud élni. én úgy tudom magamra erőltetni arendszert, hogy befizetek, és akkor kénytelen vagyok elmenni. ha már 1x kifizettem, akkor végig kell csinálnom. ez alól a legutóbbi olasz kurzus kivétel volt. rácsodálkoztam magamr, hogy ilyen slendriánul álltam hozzá. mondjuk az oka megvolt, de akkor is.
na most már annyit írtam, hogy a képek szépen belesüppednek a szövegkörnyezetbe, ezért abba is hagyom. nem volt itt semmi érdekes.
ma este elmegyek kocsmába. kíváncsi vagyok, milyen lesz szesz nélkül...

Nincsenek megjegyzések: