2011. március 25., péntek

valami

hát annyira elfoglaltam magam, hogy egész 7en nem írtam semmit.
hiba volt, mert emlékezetből, nem friss élményekből nem tudok szép kereket alkotni.
most nincs ihletem.
és most?
most sincs.
mostról jut eszembe. most v., aki a szagmérnökin volt az ügyintézőnk. baszuuus, és rájöttem, hogy tegnap őt láttam a mammutban, jött velem szembe. tessék, nem furdalja többé az oldalamat a kíváncsiság, hogy ki is volt ez az ismerős nő.

tegnap reggel letakarítottam abs. alkohollal a billenytűzetet. egész jól néz ki, nem igénytelen szutykos. miért nem tettem meg ezt korábban? sajnos nem végeztem tökéletes munkát, de sztme nem is lehet. a betűközökben maradt némi por. mivel lehetne kipiszkálni? a fekete billentyűzet megoldás lehetne erre a problémára, ám azt meg nehéz olvasni. nekem kényelmesebb a fehér billentyűzet.

tematikusan

böjt
én hívom csak böjtnek. kiderült, hogy a böjt idején lehet pálinkát inni. ez igaz vagy csak tréfa? mondjuk én nem böjtölök, hanem alkohol és édességmegvonáson vagyok. mennyire? tegnap bementem a dm-be halolajkapszuláért, s megláttam, hogy van nekik energiaszeletük meg ilyesmik. vettem 1 45 g-os banános energiaszeletet (~1600 kJ/100 g) megkóstolni. nemtom minek, mert absz. nem voltam éhes, eléhezve. csak kíváncsi voltam az ízére. nos, elég jellegtelen, mond6ni szar. inkább a cerbona! nem bánnám, ha nem szűnt volna meg. bár azt is hallottam, hogy mégsem szűnt meg. nézzünk utána... még nem számolták fel. de hogy gyártanak -e vagy sem?

fix
megrekedtem. a lábaimban sok erőt nem éreztem fékezni. néha használom a kéziféket. sőt. bár lehet ez sem erő, hanem technika kérdése, mint a tollas. akkor vagyok igazán gondban. hogyan jövök rá a technikára? és még 1000 ilyet fel tudnék sorolni. meg kén etanulni trackstandelni. végül is ezért kezdtem el.

folyt. köv. jöv. 7.

Nincsenek megjegyzések: