2011. március 8., kedd

zsír

zsír és böjt
a tegnapi nap örömhíre, hogy zuckerkamilla újra szereti a zsírt. nem tudom, mi lelte e gyönyörű gyermeket, hogy pár hónapig nem fogyasztotta. én változatlanul nagy rajongója vagyok. különösen a kacsazsírnak. tegnap este 4 szelet zsíroskenyeret vágtam be. hagymával. ez a mennyiség talán túlzás volt. de kellett a szénhidrát (kenyér), hogy életet leheljek magamba. alig bírtam vánszorogni. a gyerekekkel való csúszás-mászás alól kibújtam- igencsak meg kellett erőltetni az agyamat, hogy elfogad6ó indokot találjak. ám amint megettem a vacsorát, visszatért belém a csí. szóval ez van. nemtom, hogyan karcsúsodok így, de ha túlzásba viszem a szénhidrát-szegénységet, akkor csak feküdni tudok. aki mozog, annak enni kell. tudom, csak a mértéket kell eltalálni.

jóga
erről mélységesen hallgatok. ugyanis nem járok. mukes másfajta jóga órákat tart, a 7fői nincs többé. így a kínai gerinctorna próbálgatom. elég különös. ismét rácsodálkoz6ok arra, hogy jé ezt a testrészemet így is lehet mozgatni, erre is vannak izmok?!

gyerekek
kamilla dögönyözte virágot: ...olyan kolbászos ez a gyerek
még mondott 3 kolbászos poént, de sajnos elfelejtettem őket.
épp fürdés volt, kamillával a fürdőben. belenéztem a tükörbe, megláttam, hogy még 1 fogam is el van repedve hosszában. 2ségbeesés:
-úristen, mi lesz, 3 fogam el van repedve! meghalok, ha műfogaim lesznek!
-miért? a műfogak szépek, nem?
-az lehet, de én sajátot szeretnék inkább.
-... én tudom, hogy nem halsz ki.
:) aztán elmagyaráztam, hogy a meghalás és a kihalás között mi a különbség.

Nincsenek megjegyzések: