2010. június 10., csütörtök

eper

kitekertem budakalászra helyszíni szemlét tartani az eperföldön. eper volt. nem sok, és az sem édes. a luppaszigetinél volt ez a hejj-zet. a hermésznél jobban állt a dolog. kiábrándítóan semmilyen volt az eper. össze kell szednie magát jövő 7re.

mentő, tűzoltó, rendőr sziréna
hát kurva sokat hallani őket. így ráérnek az emberek balesetezni, meghalni, rosszul lenni meg koraszülni?! 1folytában megy a nénó. nem csoda, ha idővel halláskárosodott lesz mindenki. csak sokáig kell élni, és előbb-utóbb megsüketülünk. plusz még rákosak is lehetünk. lehetőség van bőven.

tegnap este 10 után hazaértem, már megint az eléhezés szélén. dzs. megjött. köszönés után az volt az 1., hogy megkérdeztem, cseresznyét hoztál? és titkon még abban reménykedtem, hogy hozott olyan nagyon finom kovászolt kenyeret. és hozott! benyomtam 3 szeletet belőle. majdnem folyékony vajjal. a délutáni kiképzést nem bírta szerencsétlen vaj. mondjuk nem csoda. 35 fokban a lehel piacról ki budakalászra meg vissza. pedig még árnyékba is tettem a mérlegnél.

találtunk vmi R'N'R kocsmát. srác (pincér) törte a magyart, nemtom honnan szalajtották. nem volt ez gond. de amikor közli, hogy az edelweisst csak 4 decis pohárba tudta kitölteni, mert nem talált még egy másik félliterest. jó ez, voltak rajtunk kívül még ketten. és a hely irinyó pirinyó volt. jött 1 idősebb nő, aki nem illett bele a képbe. és később kiderült, hogy a R'N'R leányzó mutterja, akinek meglepetés születésnapot szerveztek oda. voltak ám hajak hehehe. csaj is mintha a filmvászonról lépett volna le. nem volt éppen olcsó a hejjj, de hát a belvárostól mit várjunk? a naygmezőn végigtoltam a biciklit... fú, nem laknék a környéken. még a váci út melleti panelok is jobbak. ott legalább van magasra nőtt fa meg viszonylag sok zöld. meglepődtem ezen én is, de ez tény. 1re válogatósabb vagyok hehehe

Nincsenek megjegyzések: