2010. június 3., csütörtök

gyalog

sétáltam 1 km-t ma. ki a postára. valahogy nem volt kedvem felülni a biciklire és beleizzadni a hátizsákba 5 perc alatt. ehelyett beleizzadtam a pulóverbe 10 perc alatt. jobban jártam -e?

elkezdtem utánanézni a víztisztító és vízszűrő berendezéseknek. nem sokáig jutottam. csak a káoszt erősítik az írások a fejemben. ködösít az ántsz, a gyártók a fogyasztók ködösít mindenki. a fórumokon 1mást és 1más termékeit fikázzák a különböző ügynökök. ki igazodik ki rajtuk? most akkor káros -e desztvizet inni? az aktívszén valóban kiszűri xyz-t? a baktériumot most mi szűri ki? azon meg is telepszik? a klórt kiszűri az aktívszén? nyilván nagyon 1xű kémia, biológia meg fizika ez, amit ha jól megtanultam volna, nem lennének ekkora 2ségeim.

tegnap leszűrtem a bodzát (kép). nem túl intenzív a bodzaíz. mintha az otthoni aromsabb lenne. vagy csak elnyomja a sok citrom? bár ezeket megdönteni látszik az a tény, hogy adtam hozzá 1 kis cukrot, és máris jobban kijött a bodzaíz. a petrezselyemzöldön sem érzem azt az intenzív illatot, mint az otthonin. olyat vetettem, aminek a gyökere nem fontos. lehet az a baj? persze vettem rendes magot. biztos elvetettem...

olaszul kell önéletrajzot írni. magyarul és angolul is rühelltem. ez most sincs másképp.

kiborítottam a benzint. na ennek elég intenzív szaga van... munkahelyi baleset

holnap jön a rebarbara. és én mikor megyek érte? 2 kiló lesz. az 1ik a kardamomos változat szerint fog készülni, a másik narancsos-gyömbéres lesz.

ma még nem esett. mennyit foglalkozunk az időjárással... de hát kiprovokálja.

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

ingyenes xnview

http://xnview-portable.en.softonic.com/

image/resize menu pipa ki a keep aspect ratio mellol lehet jatszani vele