2010. június 9., szerda

pálinka

mindenki erről beszél. vicces

turmix
jelenlegi kedvencem: banán+tej/rizstej+ribizli+méz+pici citromlé. azt hiszem, hogy ebben van az energia. hát nemtom. nem 1 kalóriaszegény valami az biztos. tegnap megittam ebből 7 decit, ettem 1 salátát, 1 jóreggelt, 1 almát, 1 tányérka tésztát, és mire a távíró utcában jártam este 10 után, már eléhezős tünetek jelentkeztek. és max. 35 km-t tekertem.
ma kinézek az eperföldre. terepszemlét tartok, hogy állunk :) és 1 eperturmixot azért majd megengedek magamnak. isten áldása ez a turmixgép. jó üzlet volt nagyon. a gorenjet megmég csak 1x használtam...

rebarbara
tegnap györgyike hozott nekem a zöldségestől 2 kg barbit. próbafőzés után kiderült, hogy ezt bizony meg kell hámozni, mert ahhoz már túl öreg, hogy a héja is fogyazst6ó legyen. a kilóból kb. felet félretettem, és nettó 1100 gramm barbim lett. 1 részéből gyömbéres-narancsos befőtt, a maradékból pedig kardamomos befőtt lett. 6 kis üveggel. hát abban sem vagyok biztos, hogy feloldódott benne a cukor... reménykedem, hogy nem romlik meg. 0.39-kor már ágyban is voltam.

ez van. élelmiszerben tudok gondolkodni jelenleg. idén alig ettem epret. fú ha majd jön a málna. azt mennyire imádom. talán lesz is otthon valamennyi. ugye tavasszal kicsit megreformáltam az otthoni málnást, remélem ez jó 6ással lesz az idei terméshozamra, ami a tavalyinál (50 szem) csak több lehet.

olasz
féynévekre le vagyok maradva a többiektől... elittam az agyam? vagy be kell látnom, hogy nem a nyelvtanulás megy a legkönnyebben nekem az életben? vagy nem tanulok eleget? jövő 7en test finale. áhh

Nincsenek megjegyzések: