2011. augusztus 9., kedd

első

végre nyertem.
bp-bánk időfutamon. nettó 2 óra 4 perc 28,7-es átlag.
kicsit lelkesebbnek kéne lennem.
ott kezdődött, hogy balázs észrevette, ha benevezünk, akkor a 2000 ft-os nevezési díj ellenében beléphetünk a fesztiválra szombaton, és csak annyi a feladat, hogy pestről bánkra letekerjünk tetszőleges útvonalon. ez a 2-es út lett. váctól már fasza, csak pár domb van, viszont cserébe lehet lefele rongyolni. gyorsabb, mint a falvakon át. időfutamnál nem viccelünk.
azt gondoltuk páran, hogy sok ember összegyűlik az olcsóbb belépő reményében és leteker bánkra, ám mindössze lehettünk vagy 15en. ebből 3 vagy 4 lány.
a srácok az elején elhúztak, pontosabban vki, balázs meg pepe és imi. mi orsival szépen haladtunk 1ütt, vác előtt a hátunk mögül előkerült imi... aztán vác után orsi lemaradt, imre elől tűnt el, majd rétság 6árában megláttam. merre van bánk? hát 1enesen, és majd jobbra ki lesz írva. láttad a térképen, nem? így imivel 1xre értünk a leágazóig, onnan bánk csak 2 km-re van, azt legalább versenyezve tettük meg. ez jó volt.
a 3 srác szó szerint beesett a célba. mert vki mondta nekik, hogy a kocsma mellett le kell menni, erre az 1. satuzott, és borult rá a többi.
aztán beértünk imivel. lejelentkezés, izzadás, pihi. sok sör. és még több sör. a feledés homálya. meg nevetés. amilyen 1 fesztivál. a tavalyit nem übereltem.de jó volt. családias is. nem tudok róla mesélni, összefolyik minden 1be.


Nincsenek megjegyzések: