2011. augusztus 18., csütörtök

gyros

orsival kitekertünk.
változás történt.
a pultban nem kellett fél órát sorbaállni, tök hamar felvették a rendelést. gyanítom, hogy szétválasztották a telefonosokat. vagy megszüntették a telefonos rendelést.
sokan üldögéltek az asztaloknál a kajájukra várva, de ahhoz képest egész hamar megkaptuk a magunkét :) nem 1 vonatozós kaja a gírosz sem... folyik szerteszéjjel. vagy meg kéne tanulnom enni?

pakolás
tegnap tgy-ből hazaérve én is nekiláttam. dzs már előrehaladt a pakolásban. elég szörnyű volt. bőgtem meg minden. de már azt se tudom, miért bőgök... nem tudom, hogy kristályosít6nám ki. valahogy ki kéne. jó lene. segítene.
reggel folytattam. az is rettenetes volt. alapból utálok pakolni. túl sok a cuccom. amit este behánytam, azt kiszedtem, és újrapakoltam. csak a ruhákat. a szekrényekben jól el tud tűnni ez a rengeteg holmi.
ráadásul a zsírúj sittes zsákoknak cigiszaguk van...
messze van még az esti lecsó. korog a gyomrom...

este jöttünk tgy-ből. nemtom hol járt az eszünk, de majdnem ütköztünk 1 görkorissal. tiszta gáz.eszembe se jutott a gyalogokra figyelni, csak az utat néztem.
múltkor az andrássyn jobbra kis ívben majdnem elütöttem 1 bringást. láttam, hogy jön velem párhuzamosan, és rosszul becsültem meg a sebességét. az a szerencse, hogy sikított, és el tudtam kapni a kormányt. nagyon mérges voltam magamra. amikor látom, hogy ott jön, hiába vagyok gyorsabb, kanyarodásnál lelassulok, és behozza azt a kis hátrányt. ehh.
tegnap amúgy is gáz voltam. az autósok udvariaskodására bíztam több helyzetet.

orsi odaadta a nyergét. most az ő biciklije meg gizi úgy néznek ki, mint az ikrek: kék váz, fehér nyereg, fekete bandázs/markolat, fekete sárvédő, pittyegő világítás, spd pedál.

Nincsenek megjegyzések: