2012. március 9., péntek

cirip

tegnap jöttem az üllői úton reggel, telefon a hátizsákom oldalsó zsebében. csengőhangja leginkább tücsökciripeléshez hasonlít. szóval jövök, 1x csak ciripelő hangot hallok. elhallgat. ismét. mi ez? a telefonom? hm,...eddig nem ilyen hangja volt. amikor beértem a #eződésbe, megláttam a rendőröket, ők sípoltak. haha. nem működött a lámpa, és irányították a forgalmat.
tessék, ezeket a virágokat nőnapra kaptam. még volt mellette 1 kürtőskalács is, de azt annával befaltuk fényképezés előtt. persze az volt a legtutibb :) ebédre meg átugrottunk a henteshez sültkolbászozni. láss csodát: elegendő mennyiségű mustárt adtak hozzá. nagyon finom volt.

jóga
már régen írtam róla. csüt. délutánonként nehezen tudom elképzelni, hogy elmenjek jógázni, aztán mégis mindig nagyon jót tesz. meleg van, a jógaoktató mindig mond 1 kis elméletet, belénksulykolja a vezérelveket? és ez baromi hasznos. múltkor hirtelen belenéztem a tükörbe oldalt, és megállapítottam, hogy pózolás, mesterkedés nélkül is javult a tartásom. és mindössze heti 1 alkalommal jógázok. néha megnyújtozok, ha eszembe jut, de nem gyakorlok otthon. majd később fogok. legalább a fejenállást. ez a fejenállás amúgy érdekes dolog. itt kellett rájönnöm, hogyan induljak el. 1előre fal mellett tudom, később megpróbálok távolodni tőle, hátha nem dőlök el. szóval erősödök, ha kívül ez nem is látszik. a jobb csípőforgóm néha fáj ugyan, de nemtom mi miatt. nem bánnám, ha ez elmúlna.

szép, napsütéses 7végét!

Nincsenek megjegyzések: