2009. április 8., szerda

álom

ez még múltkor volt. hogy otthon a ház mögött tesóm kiszedett 1 vöröshajú srác kezéből vmi drótot, mai nagyon durván beleállt. még bele is szúrt valamit, hogy ki tudja venni. kiszedte, és semmi vér nem folyt. amikor beleszúrt, nem jajgatott, nem úgy tűnt, mintha fájt volna neki. csak néztem. aztán ezzel a sráccal elindultunk a szomszéd faluba. de már esteledett. mind1, majd a papa házában elalszunk. de csak később tudatosult bennem, hogy ott ugyan nem alszunk, mert már eladták. a többiek (család?) meg rosszalta, hogy elmegyek vele. pedig csak elindultunk minden cél nélkül. olyan ősbizalommal. mert biztos fogyatékos v mi baja. valami ilyesmit gyanítottak. pedig nem látszott rajta semmi. valami testi tulajdonsága hozta ezt ki belőlük. pedig tényleg nem látszott semmi.
oszt felébredtem.

jövök reggel a kiskörtén. astoria előtt állnak az autók 2 sávban, gurulok köztük. a jobbrakanyarodóba szeretne sorolni 1 szgk, index kint, befordulva valamelyest. a belső sávban így tengernyi hely előtte. és akkor bazz, látom, hogy ajobbrakanyarodóban csávónk ül a városi erepjárójában, nyomkodja a telefont buzgón, és előtte 3 méteres hely van. ha abunkókám felfele is figyelt volna, előregurul, beengedi a szgk-t, s fel tudnak zárkózni az szgk mögötti autósok. de ez bazz, nyomogatja a telefont.
jó lenne ha kibaszottul szigorúan vennék az autóban ne telefonáljunk figurát. mert kanyarodik, telefonál, körmöt lakkoz, cigizik. ez így 1ütt kicsit sok. ha meg gáz van, akkor őt megvédi a buzi légzsák, de akit elüt, azt cafatokra aprítja. gondolom 1 ilyen burzsujhóttfölösleges autó nagyobb kárt tesz 1 emberben, mint 1 buzuki.

tegnap nem koccintottam a z-val a gyerkőcre. mert nem múlt el még húsvét. gondolkoztam erősen, de győzött az akaraterő. legalább az alkoholmentességet tartsam be. sikerült.

most műelődök 1 kicsit....

Nincsenek megjegyzések: