2009. április 7., kedd

itt van ez a cikk

amit az indyn olvastam a G20 konferencia idejére szervezett tüntetésekkel kapcsolatban
idézet: "Csütörtökön volt maga a G20 csúcs: erre a napra is több rendezvényt jelentettek be, de egyik sem volt olyan jelentős, mint a szerdaiak. Reggel érkezett a hír, miszerint éjjel a climate camp szétverése után két squatban is razziát tartottak a rendőrök, ahol sok embert letartóztattak (hogy mi alapján? a szerdai videófelvételek elemzése után), a többiek adatait pedig felírták. A beszámolók szerint itt is számos jogsértés történt, természetesen a mainstream média erről is hallgatott. Közben az is kiderült, hogy egy férfi meghalt szerdán, tisztázatlan körülmények között az egyik demonstráció közelében. Ilyen hangulatban indult a csütörtök."

áhh, gyász. valahogy pozitivnak kéne lenni, de világméretű kilátástalanságot látok. mielőtt bekövetkeznek az 1984-ben leírtak, addig kéne tennünk (nekem is) valamit.
hogy foglalkozzak magammal, amikor gáz van az országban?
azt írja a könyv, hogy ha valami pozitiv történik velem, akkor az továbbhullámzik az egész univerzumban. mint amikor kavicsot dobunk a vízbe. valahogy így tudom szemléltetni. minden rezdülésünkre rezdüléssel válaszol a világ. érdekes. nehezen dolgozom fel. na leállítom magam.

Nincsenek megjegyzések: