2009. június 10., szerda

küllő mínusz

ban vagyok.
megyek az üllőin, 1x csak kattogás. mi ez? defekt nem történt, lánc nem esett le. leszállok, csak nézem, pörgetem a kereket, mire rájövök, hogy kitört az 1ik küllő. felcsavarodott a tengelyre az 1ik fele, a másik meg izé. vissza a melóba. ott lecsavartam, a maradékot pedig rácsavartam a szomszédos küllőre, hogy ne csapkodjon. most csináltat6ok új kereket. ráadásul az olasz test finale is lyan nehéz volt, hogy csak reménykedni tudok, hogy meglesz a 60 %. ezért tanultam ennyit?! az a legbosszantóbb, hogy olyan feladatok is voltak, amiket már láttunk, megoldottuk nem 1x... ezek után érthető, hogy elment az életkedvem 1 cseppet. le is feküdtem tök korán aludni. 10-kor már ágyban voltam. nem aludtam jól soxor felébredtem meg forgolódtam. és izomláz van a combomban. gondolom, nem a velencei 280 km-es szakasztól. már szerda van. lehet azért van izomláz, mert reggelente jól megpörgetem, s nem ezt szoktam meg.

már csak az eperben bízok.

a tortás fülbevalómat meg elhagytam. sírni tudnék. ha otthon nincs, akkor nem tudom, hol lehet. már sok fél pár fülbevalóm van. hullanak, mint a legyek.

3 megjegyzés:

norbijúzer írta...

szegény kerék. (meg szegény zsempike)
és most annyira tönkrement a küllőhiánytól, hogy újat kell fűzetni?
tegnap egy decathlonos low-end kategóriás bringán 4 küllő volt kiszakadva, cseréltem, aztán centír után jobb lett, mint új korában.

zsempi írta...

na, hát kiszakadt, nem hiszem, hogy oda be lehet tenni 1 másikat, s ilyen olcsón megúszom... szét-szabta valami. valami ismeretlen erő.

norbijúzer írta...

nálunk a decathlonban (igen, most ott dolgozom a szervizben, budaörsön) valami 1500-ból megúszol egy küllőpótlást. talán ha racsni oldalán van, akkor 2000 körülire is felkúszik az ár a racsnileszedés miatt.
a múlt héten 2 kerékkel volt dolgom, amikben 2-3 szakadt küllő volt, meg iszonyatos nyolcas. perzse a szimplafalú tésztapuha gagyi alu felnivel nem sok csodát tudtam tenni, de azért egy használható kerék lett belőlük mégis. egy rendes duplafalú felnis keréknek meg se kottyan egy ilyen küllőcsere.