2008. november 25., kedd

hóesésben biciklizni...


...nem is rossz. 1 igazán zavarót találtam benne tegnap: hogy a fejem és a szemüvegem közé behullanak a hópelyhek, és ha a gonoszabb fajtából valók, akkor mint 1 apró kés, belevágnak a szemembe, és az legalább fél pillanatig nagyon fáj. szerencsére azért látok tőlük. vagy lehet, hogy a fél pillanat alatt 1általán nem látok semmit? olyan gyorsan történik, hog ynem tudom megállapítani. és persze ráesik a szemüvegemre a hó, az is korlátoz. akkor megállok, elkezd párásodni, s alig várom, hogy újra indulhassak, legalább a pára ne homályosítsa el a tekintetemet. azt 1edül az alkoholgőznek engedem meg :) tegnap még annak sem. ui. bevallom, kicsit izgultam, mi lesz este, ha jövök haza az örsről. vajon fagyni fog -e? nem fagyott. persze tiszta dzsuva lettem, de az nem érdekelt, jól lehetett jönni a kerepesin, semmi forgalom. kifelé meg a pillangú utcától az örsig dugó volt. na az iylet szeretem, amikor alig haladnak 2oldalt az autók, én meg suhanok köztük. ez most valóban jól jött, mert így nem fröcskölték rám a vizet, és biztonságban halad6tam.
amikor csatakosan tekertem, nekiálltam röhögni, hogy én hülye vagyok, nem is bátor. sajnálom a bkv jegyre a pénzt, inkább szarrá ázok 1 este 2x, mert megfelelő felszerelésem sincsen. tényleg sajnálom. bliccelni meg nem tudok, nem vagyok én ta, akihez oda se mernek menni az ellenőrök, pedig fehér, csak magas, és tud zordul nézni. sajnálom.
öh, lehet kéne 1 dioptriás bicikliszsemüveg. ebben az évben már másodszor gondolkoztam el rajta. ami annyit tesz, hogy sosem lesz, haha.
a névrövidítések mellé rakjak pontot? valaki mondja meg.

Nincsenek megjegyzések: