2008. november 17., hétfő

koncertek, mi1más(világban szeretnénk élni)

a csütörtökről már beszámoltam.

pénteken new model army koncert volt a felújított ráday klubban. kíváncsian vártam, hogy milyen lesz. ahol régen a ruhatár volt, ott most 1 kulccsal működő kerékpártároló helyiséget alakítottak ki. amíg tesómmal vártunk n-re, addig jött is 1 biciklis, így bepillant6tam meg vázolta, hogy mi van.

a ruhatár a pinyóba költözött. itt megkaptuk az 1. adrenalinlöketet: 3an mentünk, de csak n hozott hátizsáko. abab mind belegyömöszöltük a pulóvereket, széldzsekiket, rápattintottunk 2 db sisakot, majd n odatolta a srácnak, hogy legyen kedves. nem volt kedves. ugyanis közölte, 300 lesz. miiii? odafordultam tesómhoz: hallod, 300 ft-ot kért érte!? na, hát ő rögtön odament, hogy mi az, hiszen ki van írva, hogy ruhatár 100 forint. mire a srác: minden ruha 1 százas. figyeld oda: 1 táska+2 sisak. ez befosás. még most is ideges vagyok tőle, mert szerintem baromi igazságtalan. elképzelem, amint odamegyek télikabátban, beleteszem az 1ik ujjába a sálam, a másikba a sapkám, a zsebeiből kikandikál a kesztyű, és faarccal közli a legény: 500 lesz. kiborító. és ezt meg tudja magyarázni. persze simán elképzelem, hogy nem voltunk szimpatikusak neki...

a koncert jó volt amúgy. bennem mindig ilyen dolgok maradnak meg. árnyékolnak. pesszimista létem...

szombaton sütöttem gyümölcskenyeret és spenótfelfújtat. még fejleszteni kell a felfújt technikámon. viszont az n-től kapott habüstöt annyira fantasztikus, hogy itt is örömmel említem meg. megváltozott tőle a konyhában töltött idő. ebben keverni és dagasztani issokkal könnyebb, mint 1 hagyomános laposfenekű tálban. és a háztartásoknak meg mindig a szart próbálják eladni, vagy a nehezebben kezelhetőt. mennyivel 1xűbb 1 habüsttel. pesrze csak gáztűzhelynél, mert a villanyon a hőátadás nem megoldott. ott van még a habzsák is. amikor kiskoromban megláttam a mamánál, hogy van iylen műanyag cső, oylan mint a szuri, milyen fasza, abból fogok díszíteni. aztán rájöttem, hogy kezelhetetlen, irányít6atlan. később vettünk impregnált habzsákot, de ebbe a csöveket még menetesen kellett beszorítani. a cukrászok meg olyan impregnált vászon (esetleg erős műanyag) habzsákot használnak, amibe csak 1 acél habcsövet kell belecsúsztatni. sokkal 1xűbb és praktikusabb.

megvettem a biciklit. erről többet nem írok, mert nem biztos, hogy akkora üzletet csináltam vele, jaaaaaaajjjjjjjj. ország-világ előtt ennyit vallok be.

rettenet hideg lett. immár téliesen kell öltözni. kiábrándító. én mindenbe beleizzadok, ugynakkor fázok is, és nem szárad meg rajtam olyan gyorsana lélegző sem. a derekamnál különösen. lehet totál feszülőset kell hordani? valami nem stimmel velem. mindent parasztvakításnak látok. kivéve a turkálós ruháimat. nemtom. mennem kell, mert bezár a piac.
moziba fogok menni. ez nagy esemény. majd valami érdekfszítőt kitalálok még

Nincsenek megjegyzések: