2008. november 3., hétfő

mazsola... spenót

1ik du iszonyú éhes voltam. hazaértem, előszedtem 1 megkezdett mazsolát a konyhaszekrényből. arra nem emléxem, h beleborítottam -e a tenyerembe valamennyit és úgy ettem meg, vagy belenyúltam, s csak betömtem a számba. ennek van jelentősége. ugyanis:
a zacskót ezután a az asztalra helyeztem magam elé. ránéztem. és ott tekerőztek benne a kukacok...
hát kivágtam a kukába 1ből. és vártam, hogy milyen 6ással lesz ez rám. jelentem, semmilyenre. csak 50 % az esélye annak, hogy ettem kukacot is. nem éreztem semmit. a cseresznyével is hányat elfogyasztok. direkt nem választom ketté. ami nen látszik (kukac), az nincs is. és még 1ik évfolyamtársa mondta annakidején a kollégiumban: ki tudja, emmyi csótányt szívunk be, míg éjszaka alszunk. vannak kivédhetetlen dolgok.

jelentem, tudok sütni is. a penótos-kecskesajtos pogácsám odabaß.

megettem 1 nap alatt 1 üveg sárgabaracklekvárt. éhes voltam... haladok a fogyókúrával apránként.

végre ismét voltam uccsó pénteki tekerésen. egész jó volt. bár mindig kívülállónak érzem magam az ilyen (tömeg)rendezvényeken. lehet legközelebb berúgva érkezek majd, s akkor eltársalgok bárkivel. kezd kiveszni ez a képességem... bezzeg régen. áhh, régen sem mindig. alapvetően nemtok mit mondani az idegeneknek. vagy az a bajom, hogy nem tudok elkezdeni 1 beszélgetést. mondjuk ha vmi gáz van, az emberek 1ből bírnak kommunikálni 1mással. pl ha késik a vonat vagy kigyózik a sor.

iggen iggen jó idő tombolgat odakint. rövid(térdigérő)nadrágban jöttem ma. azért felvettem 1 ilyen általános iskolás koromban kapott feszülős nadrágot alá, hogy a térdeim védve legyenek. hah, ez mekkora divat volt. nekem is kellett ilyen. bazz, pedig akkor se volt alkarvastagságú combom... most már felveszem túrára a feszülős biciklisnadrágot, nem izgat, hogy nézek ki benne. az osztrák mamik is ebben nyomják + szőrnyereg. fel kell venni a stílust. meg 1 hosszúujjú mez. épp elég volt. azt sajnálom, hogy ilyen hamar beérek a munkába.

az inforMITIKUSOKKAL (tényleg rájuk illik ez a kifejezés) beszélnem kellene. állítólag van ilyen prg, ami átalakítja a kézzel rajzolt izét, hogy a számítógépen is jól lehessen látni. gondolom drága. meg minek is nekem? csak úgy. szórakozni természetesen. persze szeretik visszatartani az információt. ők a 6almasok.

jó hogy 7vége volt. annyi minden történt. a legjobb:
tesóméknál voltam, és kiterültem hason a szőnyegen. talán lóbáltam a lábam 1 keveset. erre kicsit később jön kamilla (unokahúg), s elkezdi hajtogatni a lábam. fel-le. majd a másikat is. hát annyira vicces ez. meg jó is. nagyon aranyos :)

Nincsenek megjegyzések: