2008. november 5., szerda

kesztyű

francba. eltűntek a soraim. kénytelen voltam ctrl+alt+del-t nyomni, s ez az eredmény.
szóval ma reggel ráeszméltem, hogy nincs bicikliskesztyűm. annyira nem aggódtam, ui tegnap a közgáz könyvtárban voltam, s amikor eljöttem onnan, nem volt a kezemen. reméltem, hogy a szekrényben felejtettem a ruhatárban. azért kicsit izgultam. nem hiányzott a többezer forintos kiadás a hülyeségem miatt. igen, mert folyton elhagyom a kesztyűket. ez a pár is 2 pár volt erdetileg, csak végre úgy hagytam el őket, hogy pont 1 jobbos és 1 balos maradt meg.
letelefonoztam, hogy személyesen be kell fáradni, s ott kérdezősködjek. még de. benyargaltam. félve mentem oda a ruhatárosnénihez. és akkor... és akkor... odaadta a kesztyűmet. boldogság. megkönnyebbülés.
(olyan nehéz begépelni ezt a kesztyű szót. kesztyű kesztyű kesztyű. sok betű van benne a bal oldalon. vajon mi más miatt? én meg csak 2 ujjal gépelek. és bámulom a billentyűzetet. vagy a ty betű az oka. ritka betű ez. tyúk, tyűha, rotyog, szivattyú, töpörtyű, ketyeg, kotyog, kutya, potyog, pötty, ... más ty betűt tartalmazó szó hirtelen nem jut eszembe)

reggel nagyon meleg volt. a 7en a legmelegebb. erre pont ma vettem fel 1 rövidujjút a hosszúujjú alá... nem mondanám, hogy nem izzadtam. tehát mit állítok?

Nincsenek megjegyzések: