2009. január 13., kedd

szmog...

erről beszél az ország. csak tépik a szájukat. hiába. tegnap még (+)an nyilatkoztak, h az autósok egész jól önkorlátozták magukat, ma reggelre ebből semmi nem látszott. az emberek azt hiszik, hogy az önkormányzatnak tesznek szívességet azzal, hogy visszafogják az autókázásaikat. a kis agyacskájukig el sem jut, hogy önmagukért, a gyerekükért, öreganyjukért, ... teszik (tennék) áhh, csak felidegesítem magam mindig.
és vasárnap jött el az az idő, amikor már engem is zavart ez a mocskos levegőszerű képződmény körülöttem. viszonylag toleráns vagyok. tényleg elgondolkod6ok, hogy mit keresek itt. bár lehet a többi nagyvárosban sem jobb a helyzet, mert mindenhol rengeteg autó van. még hogy szegénység van. én ezt 1részről el sem hiszem, másrészől meg tényleg. még mindig a dzsentrikorszakot éljük.
most lenyugtatom magam 1 kis kamillateával...
aztán elolvastam ezt.

no amióta van bérletem (melóhely jóvoltából), azóta már többször használtam. pl elmentem moziba tömegközlekedve. aztán a nagynénémhez. és tegnap kocsmába. dilemmáztam 1 db-ig, hogy bicikli vagy tömeg, a józanész végül is azt mondta, itt az esély, hogy ne megint részegen biciklizzek, hanem kicsit szabályosabban, azaz részegen gyalogoljak.
fura érzés érvényes bérlettel a zsebemben metrózni. szinte most is figyelem az ellenőrarcokat magam körül.
és kicsit rossz érzés is, hogy ilyen könnyen le tudom tenni a biciklit. monnyuk hideg van. meg tényleg ezek az ittas biciklizéseim. szóval ez felelőtlenség. pedig részegen még sosem estem le, nem volt semmi bajom, bezzeg józanul! olyan mintás a térdem, hogy csoda.

Nincsenek megjegyzések: