2009. február 20., péntek

zsúfolt reggel

tegnap alig voltak reggel az utakon. ma meg csak úgy duzzadt a kocsisor. a deák térnél már alig lehetett haladni. nem ettől lettem ideges, hanem a buggyant gyalogoktól. mert úgy közlekednek sokan, mint a vakegér. szét se néz, hogy jön -e biciklis vagy autós, csak megy. és ha elbasszák, akkor neki áll feljebb. azért megtanul6nának a közlekedés leggyengébb résztvevői is közlekedni. tudomásul vehetnék, hogy nagyvárosban élnek, jobban kell figyelni. nem leshetjük folyton azt, hogy mikor ugrik elő a legváratlanabb helyekről 1 gyalog. az ő élete az ő felelőssége leginkább, úgyhogy megtehetné, hogy figyel magára.
most van ez a média uniós kampánysorozat. na itt is felhívják a figyelmet, hogy a mi életünk a mi felelősségünk IS. az is-t is hozzáteszik. legalábbis a rádióban mintha így hallottam volna. szerintem ki kellett volna hagyni. most megnéztem a honlapon: nincs de, rajtad is múlik- így van a vége a táplálkozásosban. úgy emlékeztem, hogy a "reklám" közepében van az IS. mégis olyan érzésem van, hogy az IS-nek van 1 kis felmentőszerepe... rajtad is múlik, milyenné teszed az életet ez a bevezetőben hangzik el. ennek is van felmentő árnyalata.

én is változások előtt állok. holnap reggel megkezdem a salaktalanító kúrát. ez kemény dió lesz. már annyi embernek beszámoltam a tervemről, hogy rendesen végig kell csinálnom, erősnek kell lennem. mert milyen égő lenne, ha nem bírnám betartani. itt 1etlen dolgon áll vagy bukik a dolog: az alkoholon. szóval ezt is megvonom magamtól. csak 1 hónap. az az egész életemnek 1 töredéke. menni fog. majd itt beszámolok a blogkompatibilis tüneteimről.

rengeteg étellel kapcsolatos dolgot beterveztem a 7végére. vajon belefér mind? főleg ha még dolgozni is fogok... pénzért. kávékat szállítok ki. remélem, összejön. most valami kavar van az üggyel kapcsolatban.
most befejezem.

Nincsenek megjegyzések: